OSM WC 2018 Edition
-
Właśnie zaakceptowałem zaproszenie do WC 2018, będzie walka, mam nadzieję, że ktoś jeszcze się od nas dostanie
-
@damiś27 said in OSM WC 2018 Edition:
Dziś dostałem wiadomość od organizatora @Markez17.
Pierwszy dzień wysyłania zaproszeń i udział w OSM World Cup
Potwierdziłem już swój udział na OSM World Cup 2018 .No to liczymy na finał z twoim udziałem i co najmniej pudło
-
@m-rebizant said in OSM WC 2018 Edition:
Właśnie zaakceptowałem zaproszenie do WC 2018, będzie walka, mam nadzieję, że ktoś jeszcze się od nas dostanie
Debiut w tak wielkiej imprezie to niesamowite przeżycie. Sam to pamiętam Gratulacje! Już jest dwóch naszych
-
@m-rebizant Brawo! I dziwi mnie fakt, że nie grasz w żadnej grupie chłopie
-
-
@mihau1878 said in OSM WC 2018 Edition:
Tak to wygląda wśród polskich menadżerów:
14.12.2017-31.05.2018
Jak dostaniecie zaproszenie do turnieju piszcie tutaj
Ale dałem ciała! W ogóle nie gralem z myślą o MŚ i z lenistwa zostawiałem pare razy główne konto puste przez pare dni a ostanią lige skończyłem 1 czerwca ! 6200 pkt po szłooooo....z 35 tys miałbym jeszcze na co czekać a tak to nie ma na co liczyć.
Powodzenia dla każdego kto awansuje ! -
Należało chyba zrobić z 50 tysięcy punktów żeby do MŚ się dostać
-
@huzar-shakir Około 40
-
Ja również dostałem zaproszenie na MŚ OSM 2018.
-
@byku-duma-warmii Czyli wychodzi na to że kilkaset punktów mi zabrakło żeby się załapać
-
@krystian16061994 said in OSM WC 2018 Edition:
@byku-duma-warmii Czyli wychodzi na to że kilkaset punktów mi zabrakło żeby się załapać
Jest jeszcze szansa abyś zagrał. Wystarczy że któryś z zaproszonych menago zrezygnuje z udziału w MŚ
-
@huzar-shakir Wątpię żebym się załapał
-
A jednak jak dokładnie przeczytałem wiadomość od organizatora to znalazłem się tylko na liście rezerwowej, ale w sumie to i tak lepiej, bo zastanawiam się czy wogóle brać w nich udział.
-
@byku-duma-warmii Z Listy rezerwowej wielu graczy wchodz, z tego co obserwuję co roku.
-
@dovco_handf
Wiem, ale aż tak mi nie zależy na tym -
@byku-duma-warmii Jak Tobie nie zalezy to trzeba było napisać do organizatorów aby Ciebie nie liczyli , wtedy ktoś za Tobą miałby radość z nadzieji ze wystapi z ławki rezerwowych. .