Campionatul Mondial OSM 2018 • @rmihai Inca nu se stie acest lucru doar pe 22 iunie o sa aflam...eu banuiec ca tot in jur de 31k

  Anul acesta avem un nou format pentru CM:

  OSM WC 2019 1st round format

  Some managers already asked me about it, so i'm going to clarify it now:

  Best 4 managers from WC 2018 final are already qualified to 2nd round.Best 8 managers from WC 2019 points listare already qualified to 2nd round.

  They are going to play the "1st Round league 13" and this league is going to help me to determine in which 2nd round league must go anyone of them.

  The others 144 qualified managers in 1st round are going to play like previous editions: Just 12 leagues with 12 teams each one - Best 3 go to 2nd round.

  3 x 12 + 12 = 48 managers in WC 2nd Round - Best 3 go to the final round.

  This is why we have 13 leagues instead 12 for this edition 1st round, everything is fine • Din ce am vazut, ieri au trimis invitatiile pentru cativa manageri care au 39.500 puncte aproximativ, deci se pare ca linia se va trage mai sus decat anul trecut.


 • Romanian Moderator

  Mda...anul acesta baremul este mai ridicat, totusi speram la cati mai multi romani. Pe aceasta cale le uram mult succes celor ce au primit deja invitatie si cu siguranta cei alesi ne vor face mandrii ca suntem romani. Bafta dragilor!


 • Romanian Moderator

  Ca si curioziate personala si nu numai....putem afla cine dintre ai nostrii au primit deja invitatie?
  Dady, incepi tu te rog? 😉 • @kings-dutza RR-ul trimite sigur un reprezentant: bance2


 • Romanian Moderator

  @rmihai Perfect....mult succes lui Bance!!! • @kings-dutza Da am primit invitatie...am strans 48.750 de puncte

  1. NeverBackDown 2oo9 ➡ 48.750 p


 • Am avut 35k, n-am primit, s-a ridicat stafeta, inseamna.
  Totodata, m-am si linistit, caci tindeam sa cred ca ar fi fost din cauza unui ban abuziv de 3 zile din partea community managerului nostru. Asadar, mai amanam pana la urmatoarea oportunitate de a-i ura de bine. • @casual1948 Ban pe forum nu se penalizeaza iar daca ai luat ban pe nedrept nu discutam aici...din cate am inteles au fost trimise 130 de invitatii din 155 deci mai sunt sanse • @kings-dutza și Bance știe juca Osm? • Ca sa intru si eu in randul mistocarilor anti actualei guvernari a forumului, unde ar trebui sa discutam despre un ban acordat pe baza unui motiv frivol, aproape inexistent? Cred ca printr-un recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar fi locul ideal. • @nexium-coco Ce ar trebui sa insemne acest lucru mai exact? • @casual1948 Nop sunt admini ai jocului pe care cred ca ii cunosti si tu...le dai lor un mesaj sau cauti o adresa de mail unde sa iti trimiti plangerea...daca vrei sa te lamuresc mai multe imi dai PM si iti explic dar nu aici si nici pe topicul asta...numa bine! • Nu am timp si chef sa stau sa dezbat un ban primit pe un joc/forum. Ii las pe altii sa savureze din plin singura autoritate pe care o au in viata lor, exceptand un eventual copil sau animal de companie, si sa aiba posibilitatea de a-si resfrange aici frustrarile din viata reala prin niste rautati abjecte. Cazul RR si participarea lor in CCR este, daca nu, cel mai elocvent, sigur cel mai recent exemplu de un gest produs de o rautate inutila, ce nu-si avea locul, justificata doar de niste frustrari interioare puternice.

  Oricum, ce zici tu in mesajul de mai sus, nu e nimic mai mult decat o tenta de 'politically corect'... in realitate, cu totii stim ca nu se strica amicitia dintr-un colectiv (staff) pentru niste useri de rand 'obraznici'.

  Insa, au inceput sa dea roade mail-urile. @scorzinho stie ce zic! • @casual1948 In fine bafta cu mail-urile alea eu nu stiu nimic de ele si nici nu am habar despre ce vorbesti iar despre situatia celor din RR nu o discut cu tine ci am discutat deja cu Mihai si i-am explicat situatia si de ce nu le este permis sa joace in aceasta editie de CCR...se pare ca el a inteles deci sunt multumit iar tie nu simt nevoia sa iti dau explicatii. Sa revenim la subiectul topicului... • Doar s-a pretins multumit. Daca nu ar fi facut asta, si mai mult de atat, ar fi fost si putin 'obraznic', pe masura conceptiei unora, ar fi luat ban.

  Vezi cel mai recent caz, @Blondu-C10, cu personajul asta ce a avut? Omul e in top 100 mondial, se poate spune ca e o mandrie pentru comunitate, iar prin rautatea/frustrarea asta, ambele fiind valabile, i-au fost retezate sansele de a ajunge la World Cup. Valorile, caci se poate spune ca e o valoare la jocul asta, ar trebui privilegiate si protejate, nu improscate cu frustrari interioare, unde mai pui ca nu e prima oara, vezi cazul cand a fost oprit sa organizeze o competitie (cu premii), acolo cooperand si celalalt frustrat din staff.

  Lasa, bai, copilul sa joace OSM, nu-l bana, iar tu creste-ti propriul copilul asa cum trebuie, sa nu ajunga precum altii, la 40 de ani, iar singura lor realizare sa fie un post neplatit de community manager pe un simplu joc online • @casual1948 Ce rezolvi daca jignesti si te crezi mai bun ca altii? Ce ai facut tu in mesajul asta este lipsit de respect si iti scoate la iveala rautatea care o ai in tine...ti-am spus sa lasi prostiile si acuzatiile nefondate si sa ne vedem de tema topicului dar vad ca nu intelegi...aici se incheie discutia mea cu tine...numa bine!


 • Romanian Moderator

  Baieti, hai sa ne calmam si sa creem un grup unit. Sa o luam de la zero, chair daca pentru unii nu este corect, dar trebuie sa intelegem ca fara sa ne oprim la un anumit punct, conflictele vor continua in veci fara rezolvare si totul este in neant • Eu am 37k si am confirmarea de la Markez ca nu o sa particip. Prea putine puncte • @neverbackdown-2oo9 said in Campionatul Mondial OSM 2018:

  @kings-dutza Da am primit invitatie...am strans 48.750 de puncte

  1. NeverBackDown 2oo9 ➡ 48.750 p
  2. MotaNelu ➡ 39.650 p - invitatie primita pe 13.06

Locked