PROBLEM
-
Sziasztok! Tudna valaki segíteni egy olyan ügyben , hogy miért nem tudok egyesületet csinálni?
-
Voltál már korábban valahol egyesületi tag?
-
@scottibrahim Még nem volt erre lehetőségem. Tudsz esetleg segíteni?
-
Megoldjuk majd valahogy, de szerintem csak holnap.
-
Rendben. No para! Ha holnap , akkor holnap . Nem sürgős annyira. Előre is köszönöm !
-
Milyen hibaüzenet jelenik meg? Egy kép sokat segítene.
-
Véget ért két napja a bajnokságom,egyből kettő,de a menedzser pontokat azóta sem kaptam meg.
-
@semu36
Kis türelmet kérünk. jelzünk ha tudunk valamit. -
@chypy20 Szép jó napot!Már a harmadik bajnokságom fejeződött be amiért nem kaptam menedzser pontot.
-
@semu36 nem vagy egyedül
-
sajnos nem,
nálam is ez a probléma, de gondolom ez téged nem vigasztal. -
3 ligám fejeződött be az elmúlt 1 hétben (mindháromban bajnoki cím és kupasiker),a managerpontszám,a ranglistahelyezés stagnál az 1 hónappal ezelőttinél.Lehet hogy ezt hozta az újítás,frissítés.Az üzemeltetők sosem álltak-állnak a feladatuk magaslatán...ez van,idővel biztos felíródik!
-
@star-wars-67
biztos hogy nem 1 hónapja stagnál a helyezés, én max 5 napot mondanék. -
@chypy20 Nem azt mondtam,hanem azt hogy nekem még a kb. 1 hónappal ezelőtti állapotot mutatja.A közelmúltban befejezett 3 ligám nincs beleszámolva,.
-
@star-wars-67
ezt értem, nekem viszont 5 napja nem mozog a pont és ranglista. -
Jó a ranglista.
És is vesztettem 1500 pontot. -
@chypy20 igen,ma frissíthették mert változott a magyar és a világranglistás helyezésem is
-
@star-wars-67
azt észre vetted hogy a ranglistában már csak a főfiók pontjai szerepelnek és ez adja a sorrendet?
hiába több egy alfiók az nem látható. -
@chypy20 nem ,még amikor megnéztem a magyar rangsort 12. voltam! Most olvastam amit írtál,és valóban nem a 3. fiókom van a rangsorban hanem a főfióké..vissza is pottyantam a 39.-re.S a világ is 764-ről 1646ra változott.Hát akik csinálják,remélem tudják hogy mit,miért mert én már elvesztettem a fonalat.Igazán nem mérvadó szerintem,csak érdekesség és statisztika.