Verlengen competitie • Hallo allemaal,

  Mijn vriend heeft een competitie aangemaakt genaamd reaal o17-1 waar we met zin allen in zitten. Echter het seizoen is zowat afgelopen en hij had de optie verleng seizoen aangevinkt. Wij wouden een andere competitie alleen wij weten niet hoe onze vriend dat kan doen en hij zelf ook niet. De competitie is nu eredivisie en we wouden graag volgend seizoen de premier league spelen. Wij hopen dat iemand ons kan helpen en dat diegene kan vertellen hoe we de instellingen kunnen veranderen.

  Hartelijk dank • @daanvanthul1_nl Als je ervoor kiest om een competitie te verlengen kun je als het goed is ook een land van je keuze aanvinken de zelfde kolom waar je het verlengt • @daanvanthul1_nl Als er eenmaal een keuze is gemaakt in het verlengen van de competitie is het volgens mij niet meer mogelijk om die te veranderen


 • Moderator NL

  @daanvanthul1_nl

  Via de optie 'moderator instellingen' op het startscherm of de competitie tussenstand kunnen alle instellingen gemaakt worden voor het nieuwe seizoen. Mocht het via dat menuutje niet meer mogelijk zijn om instellingen aan te passen, dan betekent dit dat deze instellingen al gemaakt zijn en er al voor betaald is. Deze gemaakte instellingen staan dan vast en kunnen niet meer gewijzigd worden.


Locked