Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Osm Lig Oluştur

OSM: Oyun hakkında
    4
    6
    1146
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      Bravenr1 Turkish Users last edited by

Meraba benim oyun hakkında şöyle bir fikrim var . Mesela coğumuz arkadaşlar arasında bir lig de oynuyoruz genelde bir ligde 2 ya da 3 güçlü takım oluyor. Geriye güçlü takım kalmadığı için rekabet iyi olmuyor . Ben diyorum ki lig oluştur bölümünde şöyle bir şey olsun . Ligdeki takımları biz oluşturalım biz seçelim , yani istediğimiz takımları lige dahil edelim böyle olursa denge rekabet daha güzel olur . Takımlar eşit olur. Lütfen düşünelim bu fikri . Teşekkürler

Fabiocapello58 Hestera 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Gökhangalata
        Gökhangalata Turkish Users last edited by

Kaç kişiysek o kadar takım seçebilmeliyiz. Arkadaşlar için mantıklı. Seçilen takımlara göre de hedefler oluşabilir.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • B
          Bravenr1 Turkish Users last edited by

Bu dediğim özel lig için . Arkadaşlar arasında

• Fabiocapello58
            Fabiocapello58 @Bravenr1 last edited by

@bravenr1 merhaba. bu dediğinize benzer öncelerde fantezi ligi vardı. herkes kendi takımını oluşturup mücadele ediyordu. sizin fikrinizi yürürlüğe koymak çok zor ama yine fantezi liginin geleceği yönünde söylentiler var süresi belirsiz

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • B
              Bravenr1 Turkish Users @Fabiocapello58 last edited by

@fabiocapello58 arkadaşlarla oynuyoruz mesela 6 kişiyiz ispanya liginde oynucaz diyelim 3 kişi güçlü takımı alıyor mesela barceleno real madrid atletico madrid geriye güclü takım kalmıyor bu sefer bazı arkadaşların barceleno real madrid gibi takımlarlarla baş etmesi cok zor oluyor . Ben bu yüzden bu fikri önerdim

• Hestera
                Hestera Community Manager @Bravenr1 last edited by

Merhaba @bravenr1
                Öneriniz GameBasics ile tartışılacaktır

• 1 / 1