Kendi kendine kulüp seçme
-
Merhaba kendi kendine takım seçme sorunu yaşıyorum kendi kafasına göre bir gün Sevilla'yı bir gün Villareal'i bir gün Bursaspor'u falan seçmiş ayrıca kendi seçtiğim oynadığım takımda transfer ettiğim futbolcu ortada yok gitmiş yerine başka bi adam transfer etmiş yada bir adamı satıp yerine başka bi adam alıyor böyle bir sorunum var nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim.
-
Cin mi girmiş ne olmuş hesabını kullanan bir başkası olabilir. Şifreni bilen arkadaşın varsa o yapıyor olabilir.
-
@gökhangalata hesap şifremi bilen yok hesap şifremi değiştirdim yine aynı şey devam ediyor
-
@kağan-oğuz hocam burda oyun sistemiyle ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. O zaman OSM sayfanız bir bilgisayarda veya başka bir cihazda açık kaldı. Açık kalan yerden bir başkası da oynuyor. Oyuna girdiğiniz tüm cihazları kontrol edin.
-
@gökhangalata Öyle bir durum yok ortada.Yeni bir takımla sezona başlanmış sadece başka hiçbirşey yok transfer yapılmamış taktik seçilmemiş hiç dokunulmamış yani başkası oynasa bunları yapardı mutlaka.birde benim kendi seçtiğim takımda kendi kendine transfer yapıyor o kadar ayrıca telefondan giriyorum sadece başka bir yerden girmiyorum oyuna Osm'nin hatası sanırım bende çözemedim bu saçmalığı.Neyse düzelir herhalde.
-
Merhaba @kağan-oğuz
Böyle bir sorun olması için şifrenizi birinin biliyor olması gerekli. Eğer hala aynı sorunu yaşamaya devam ederseniz tr.support@onlinesoccermanager.com adresine konu açıklayıcı , detaylı bir mail atarsanız yardımcı olabiliriz.
İyi oyunlar.