• English Users

  Hogy számolják a menedzserpontokat?

  "How many points you get per match depends on the following factors:
  The objective of your team with respect to the opponent. Do you play you can score more points against a stronger opponent.
  Whether the opponent is managed by an active manager or not. An active manager is a manager who experience 50 days, or a season, and at least 5 days in advance have been online. Profit at an active manager more points than against computer opponent, because it is easier to win against the CPU.
  Each cup round you advance supplies a bonus
  From the above calculation follows the so-called "raw score". In order to get total points score manager, there are a number of bonuses to be included in the calculation:
  Objective achieved + 50%
  Championship achieved + 50% (in practice, this is 100% because the championship always means to achieve the objective)
  Bonus season. This gets the manager if they have managed the entire season. Smaller leagues have a higher bonus to compensate for that they have more preparation days and smaller differences between the goals.
  Above your goal: every place you finish above your target: + 2%
  You'll notice that you can score more points in a challenge with lots of competition. Even if you do not reach your goal you will earn points, but you do not get the bonus for your objective.
  The number of points the manager is displayed when the board is virtual. This means that the possible bonuses are already taken into account."

  mert ahogy itt írják kéne bónuszt kapni elért célkitűzésért és bajnokság megnyeréséért is de nem teljesen világos, hogy ezek folyamatosan történnek vagy csak a liga végén. (mert pl. nemrég fejeztem be egy bajnokságot és nem igazán vettem észre, hogy az utolsó napon hirtelen megugrott volna 50%-al a menedzser pontjaim száma, pedig a célkitűzést teljesítettem)

 • Hungarian Moderator

  Helló!
  Hát hol is kezdjem.
  A pontok annyi amennyit az osm számol.
  Se több se kevesebb.

  Manager pontokat egyszer kapsz, minden szezon befejeztével, és másnap reggelre szokott jóvá íródni.
  Közben van napi szinten fogyás is, ez kb 80- 200 manager pont között van.
  Ez gyorsan kiszámolható ha egy 20 csapatos ligában nem szerzel csak 4000 manager pontot akkor a fogyásod kb 5000-6000 manager pont között van, így van az hogy a végére nem hogy előrébb lépnél össz pontszámban hanem még kevesebb is lesz.

  50%-al nem ugrik meg a meglévő manager pontod. Ez soha nem volt így. Ezt valahogy félre értelmezted.

 • English Users

  @chypy20 50% nem az összes menedzser pontodra vonatkozik hanem az adott bajnokságban gyűjtöttre. Az nem teljesen világos, hogy ez az utolsó nap történik meg, vagy folyamatosan kapod, annak függvényében, hogy hol állsz.
  Pl. megvered Gézát és 10. vagy a bajnokságban de a célkitűzésed 7. akkor kapsz 100 pontot, ha meg mondjuk 6. vagy a bajnokságban akkor kapsz 150 pontot.

  Amit meg írtál a levonások azok amiatt vannak, hogy a 180 napnál régebbi pontjaid már kisebb mértékben számolódnak bele az összpontszámodba. https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/3912/csökkenő-menedzser-pont

 • Hungarian Moderator

  @fluxuskondenzátor
  Ezt az 50%-ot bevallom nem tudom mire érti.
  Mivel a program számolja én nem ellenőrzöm hogy jött ki neki a számolás.

 • English Users

  @chypy20 nem az ellenőrzésről van szó, csak szoktam nézni a menedzserpontokat is, hogy gyűlnek egyik fordulóról a másikra és ma döbbentem le, hogy 2 győztes meccs után megduplázódott miközben előtte meg 6 meccs alatt volt 4 győzelmem. Szóval valami miatt az elmúlt meccseken sokkal jobban kaptam mint eddig és nem igazán tudom mire vélni. (főleg úgy, hogy pl. csak az utolsó meccs után teljesítettem a célkitűzést, addig alatta voltam)

 • Hungarian Moderator

  @fluxuskondenzátor
  Ha gép ellen nyersz akkor kevesebbet kapsz.
  Ha manager ellen többet, de ha friss a fiókja akkor kicsit több, de ha megversz egy évek óta játszó managert akkor kapod a legtöbbet.
  Ha célban vagy akkor is több.
  Ha nem vagy célban és úgy nyersz akkor kevesebb.
  És így tovább gyűrűzik a több és kevesebb pont.

 • English Users

  Most már minden világos, egyik napról a másikra duplázódott a menedzser pontom, azzal hogy elkezdtem vezetni a ligát és ezzel a célkitűzést is elértem, utána meg azzal hogy kikaptam és visszaestem feleződött. (50% célkitűzés, 50% első hely)

  Az alap pontokat amit chypy20 leírt kapjuk meccsenként majd erre jönnek a bónuszok annak függvényében, hogy épp hogy állunk. (mondjuk így az utolsó forduló számít csak, mert addig bárhogy is ugrál hála a bónuszoknak semmit se ér, egy esetleges elbukott célkitűzéssel sokat lehet visszaesni menedzserpontokban is)