• Dutch Users

  Hey, ik ben op zoek gegaan naar een topic over managerpunten, ook één gevonden maar gesloten. Daarmee dit topic.
  Ik heb met mijn 2e slot Wolfsburg onder mijn hoede gehad en daarmee kampioen gespeeld hiermee kreeg ik 3620 punten. Met mijn eerste slot speelde ik 3e in kampioenschap en werd bekerwinnaar. Daarvoor kreeg ik 3660 punten.
  Ondertussen ben ik met mijn 2e slot aan een nieuwe comp begonnen maar ik merk dat mijn managerpunten niet zijn aangepast.
  Wat kan de reden zijn of wordt dit nog aangepast?
  mvg Vonasek


 • @vonasek_nl Hey!

  Ik zie ze gewoon in je profiel staan:

  0_1513963629323_04a748db-826c-4ea4-b9b7-2b2c0e858076-image.png

  Verder kan je al je vragen/ vermoedde storingen kwijt bij het hulp gedeelte van het forum

 • Moderator NL

  @vonasek_nl

  Zoals bovenstaand al werd aangegeven. De managerpunten staan op je account. De managerpunten die je behaald op een bepaald slot worden ook toegevoegd op datzelfde slot. Ze worden dus niet bij elkaar opgeteld. Wanneer je weer een competitie uitspeelt op je slot 2, worden de managerpunten die je dan behaalt hebt toegevoegd aan je slot 2.

  Is het zo wat meer duidelijk?

  Overigens graag OSM gerelateerde vragen op het Hulp forum plaatsen.

 • Dutch Users

  Oei, sorry. Ik ben op het hulp forum beginnen zoeken naar het topic om daar verder op te reageren maar ben dan in andere forums gaan zoeken en heb daar dan iets ingezet zonder terug om te switchen...
  Ik wist niet dat de managerpunten berekend werden per slot.
  Is het dan zo dat het slot met de meeste punten op uw ranking vat heeft?
  Waar kan ik trouwens alles vinden rond deze zaken? Ik vind het niet...

 • Moderator NL

  @vonasek_nl

  Geen probleem hoor, kan gebeuren 🙂

  Elk slot heeft een eigen ranking. Echter, op je profiel wordt alleen de ranking getoond van het slot waarop je de meeste managerpunten hebt. Dat is voor jou nu je slot 1.

  De ranking van je overige slots zijn eigenlijk niet in te zien. Hiervoor zouden dan de managerpunten op je diverse slots heel dicht bij elkaar moeten staan. Als je dan via OSM naar Community en dan Ranglijst gaat, kan je op de concurrentieview klikken. Hier krijg je dan jou eigen ranking, van het slot met de meeste managerpunten, te zien + een x aantal andere managers die daar net boven of net onder zitten. Hier zou je dan eventueel de ranking van een van je andere slots kunnen zien.

  Op ons Nederlandse forum gedeelte is er helaas geen plek waar dit soort zaken vermeld staan. Er is alleen een topic op het Engelse gedeelte waar een FAQ te vinden is. Zie: https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/302/common-questions