• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Transferler hakkında

Destek
    3
    3
    737
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Hakan Crty
      Hakan Crty Turkish Users last edited by

Hepinize iyi forumlar. Transferler hakkında birşey merak ediyorum 2 gündür oyuncularım satılmıyor, 2 gün önce 2 oyuncum satılmıstı ama ondan öncede 3 gün satılmamıştı. Rakiplerim ise günder 4er 5er oyuncu satıyor. Biraz haksızlıga ugramışım gibi hissediyorum çünkü onlarda aynı fiyata cok pahalıyo koyuyorlar ben daha ucuza koydugum hale onlardan alınıp benden oyuncu alınmaması cidden çok can sıkıcı olmaya basladı. Rakiplerim sürekli gelişirken ben ise sadece antreman yaparak dostluk maçı yaparak gelişme imkanına sahibim. Bilgisayar oyuncuları rastgele alıyor diye okudum forumlarda fakat bi insan bu kadar şanssız olamaz bence(ya da rakibim için bu kadar şanslı olamaz bir insan). Bilgisayar neye göre oyuncu alıyor ve benden neden hiç oyuncu almıyor bilmek isterim doğrusu. İyi forumlar herkese 🙂

Fabiocapello58 Hestera 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Fabiocapello58
        Fabiocapello58 @Hakan Crty last edited by

@hakan-crty oyunun psikolojisini henüz kimse bilmiyor, bir dahaki lig umarım şans sizin yanınızda olur 😄
        İyi oyunlar

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Hestera
          Hestera Community Manager @Hakan Crty last edited by

Merhaba @hakan-crty
          Şans yanınızda olsun 🙂
          İyi oyunlar

Community Manager : Türkiye
          tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post