Miert nem lehetseges a stadionfejlesztes?
-
Nyitottam egy Bajnokok Ligaja ligat...
Meghivtam 15 baratomat szoval telthaz van...
Kicettem a tabor,a coins hasznalatot es a gyorsitas lehetosegeket...
De probalom fejleszteni a stadiont de nem engedi...
Ha appon megyek ra rogton kiirja hogy "error" es kilep...
Bongeszoben meg ha kattintok a stadionra kiirja hogy sradionfejlesztes de nem jelenik meg aza 3 kep es a gombok a lehetoseggel hogy berakjam.
masik 2 csapatomnal ugyanazal az accountal semmi gond nincs...
Mi lehet a baj? -
@francesco-lessini Nem lehet hogy azt is kikapcsoltad? Vagy esetleg abban a ligában nincs stadionfejlesztés (bár ezt nem hiszem)?
-
nem lehet az mert a tobbiek a ligabol fejleszthetik...
es ha lekemelnek engem a stadionrol semmi infot nem ad h milyen szintu -
próbáld meg a böngésző takarítást, vagy egy másik böngészőt, de tudom ez az appra nem gyógyír, azzal nem tudom mi lehet. főleg hogy másnak megy csak neked nem jó.
-
Probaltam mar mindenfele bongeszovel...
telorol is bongeszovel...
laptoprol is bongeszovel exporerrel chrome al mozzillaval stb. s nem megy -
Egy képet erről feltennél?
-
@scottibrahim nem tudom hogyan lehet kepet feldobni a hozzaszolasban...
-
@francesco-lessini
Ha Firefoxot használsz akkor könnyű dolgod van(bár egyébként is!)
Nos fent középen van 3 pontocska,arra katt majd a legalsó képernyő készítés,arra is kat.Itt most ki tudod választani,hogy teljes oldal,vagy csak valami részletről csinálsz képet!
Ezt mented.
Majd itt az oldalon a hozzászólásnál találsz egy ilyen ikont:
Nos erre kat és csak be kell helyezned a hozzászólásodhoz!
Vagy akár használhatod az ingyenes ashampoo Snap programocskát(van ingyenes verziója). Egyszerű és magyar felülete van! -
@neymar-fan ááááá nem hiszem el, hogy idáig jutott a mai fiatalság
van egy olyan csodás gomb a billentyűzeten, hogy Print Screen (középső kis szigeten a billentyűn)
azt ha lenyomod csinál egy képet a képernyődről, utána csak megnyitsz egy képszerkesztő programot(pl. Paint ami alapból ott van a windowson) és nyomsz egy Ctrl+V-t(esetleg jobb klikk, copy), majd mented a képet.
Így nem kell semmit se letölteni pluszba. -
Nem arrol van szo hogy nem tudok kepecs csinalni vagy szerkeszteni...
Telorol irok igy a kep megvan a screenshoot al csak miko megnyitom azt hogy "reply"
nincs olyan lehetoseg hogyva kepet direkt beszurni... ugy mond "paste" olni...
vagy "update" olni...
van egy kis kep ikon felul de ha ra katt akkor ugy jelenik meg mint szoveg a hozzaszolasban hogy ,"kep url"
tudom hogy az url valmi link kene hogy legyen...
de hova tegyem fel a kepet hogy url t tudjak kuldeni?
vagy laptopos bongeszorol be lehet szurni direkt a kepet? -

-
Na megvan az ikonocska is...
csak el kellett huzzam a kepernyot jobbra el volt tolva...
csak most errort ad ahogy fel akarom tolteni -
hát ez a képfeltöltés nem jött össze. nem fog sikerülni?
szükség van még segítségre a leírtakon kívül, bár helyetted nem tudjuk megcsinálni. -
@francesco-lessini pl. imgur.com oda fel lehet rakni képeket, aztán annak a linkjét rakod ide be.
-
-
-
Na verge sikerult az imgur-os cuccal
kb igy nez ki romanul mert hogy Erdelyorszag teruleten jatszok...
leforditva kozepen irja hogy stadionfejlesztes de alatta nem jelenik meg semmilyen kep ahogy van amikor megy rendesen -
@francesco-lessini
köszi, sokkal jobb és örülök hogy sikerült. -
@fluxuskondenzátor said in Miert nem lehetseges a stadionfejlesztes?:
@neymar-fan ááááá nem hiszem el, hogy idáig jutott a mai fiatalság
van egy olyan csodás gomb a billentyűzeten, hogy Print Screen (középső kis szigeten a billentyűn)
azt ha lenyomod csinál egy képet a képernyődről, utána csak megnyitsz egy képszerkesztő programot(pl. Paint ami alapból ott van a windowson) és nyomsz egy Ctrl+V-t(esetleg jobb klikk, copy), majd mented a képet.
Így nem kell semmit se letölteni pluszba.Szervusz !
Ezt tudtam!
De szerintem ez a bonyolúltabb !
MiértM
Mert lehet csak kis kockát akarok lefotózni! Nos erre nem jó az általad említett! Erre van a Firefoxban foto funkció,amivel tetszőleges dolgot fotózol!Illetve erre jó az Ashampoo snap ingyenes verziója is!De ismétlem a Firefoxban be van építve!A Chromban nem tudom hogy van e ilyen!
És mivel "csak"azt fotóztad amit kell nem kell vele semmit csinálnod,egyszerűen csak ide berakod! A retusálás plusz idő! -
@neymar-fan bonyolultabb olyan megoldást ajánlani amihez minden megvan a gépén és semmit se kell letölteni, telepíteni?
Paintben (vagy bármilyen más alap képszerkesztőben) akkorára méretezed amekkorára akarod, azt satírozod ki amit csak akarsz. (kedvedért megnéztem 10 másodperc alatt simán megvan egy kép tetszőleges méretre való vágása és mentése)
A Firefoxos megoldás réteg megoldás(nem biztos, hogy az a böngészője, nem biztos, hogy telepítve van az adott bővítmény), arról nem is beszélve, hogy az ilyen beépülő bővítmények lassítják az oldal betöltéseket. Nyilván kényelmes de nem tudom mennyire éri meg annak aki havonta jó ha egy képernyőmentést csinál.
Ashampoo meg egy külön program, ami vagy indul minden egyes Windows induláskor ami fölösleges erőforrás pazarlás vagy ha csak akkor indítod amikor épp szükséged van rá akkor meg épp a gyorsaságot veszted el, már ha csak 1 képet akarsz lőni (ami átlag usernél sanszos)
Alkalmi képernyőmentéshez külön bővítményt, programot használni asszem kimeríti az ágyúval verébre való lövést.(szvsz)