• Dutch Users

  Hallo mede-OSM'ers,

  Een tijdje terug heb ik de enquête ingevuld die OSM verspreidde onder de managers. Iets wat ik een top idee vond, aangezien mensen altijd graag hun mening willen geven over het verbeteren van het spel.

  Ik had daarna meerdere voorstellen in mijn hoofd, waarvan 1 de volgende is: Gamebasics heeft natuurlijk voor elke tijdsperiode een aantal prioriteiten met als doel OSM te verbeteren. Zou het een idee kunnen zijn dat de OSM-managers hun stem kunnen laten gelden in welke volgorde deze prioriteiten voltooid worden? Natuurlijk kan je nu een topic neerzetten op een forum met wat er in de volgende update verbeterd moet worden, maar dat duurt meestal nog wel even omdat 'Gamebasic andere prioriteiten heeft'. Het is niet zo dat ik geen geduld heb, ik vind de updates snel genoeg gaan. Meer uit interesse hoe jullie over dit idee denken.

  Koning Phillip


 • Zelfs al zou je het argument "GameBasics heeft andere prioriteiten" even niet gebruiken dan nog kan je toekomstige updates niet in zijn volledigheid laten afhangen aan de wensen van de gebruikers. In de eerste instantie zijn er veel managers, elk met een mening en elk met een ander idee wat de volgende update moet zijn. Wellicht dat een merendeel het over de eerste drie(?) updates eens zijn, daarna vermoed ik van niet. Dan zou je na elke update - of na een aantal updates - moeten gaan peilen "wat moet er nu komen?" aan alle gebruikers. Dat werkt natuurlijk enorm chaotisch en alles behalve efficient.

  Daarnaast moet GameBasics ook gewoon geld verdienen. De leuke updates die wij - de gebruikers - graag zien, draaien net zo hard op de winst die gemaakt wordt door het bedrijf. Zou jij extra betalen of meer Boss Coins aanschaffen voor bepaalde updates of spelveranderingen? Geloof me; de meeste willen gratis of voor weinig geld blijven spelen, maar wel een volledig up-to-date spel hebben met allerlei leuke opties/uitbreidingen.

  Er zijn genoeg updates die ik graag zie komen, waar een deel niet mogelijk is (nog), een ander deel waarschijnlijk nooit zal komen en een klein deel hopelijk ooit wel. Zo gaat het nu eenmaal. We kunnen als gebruikers wel de updates gaan rangschikken naar wat we het liefst zien, maar in hoeverre zal daar naar gekeken worden dan?

  Zodra het GameBasics uitkomt, zal het er komen. Niet zo zeer een kwestie van prioriteiten, het draait ook om winst, voldoende tijd en of een idee wel te doen is op deze "simpele" online voetbal-platform.

 • Moderator NL

  @vinçentó-beçker_nl Had het niet beter kunnen verwoorden denk ik.

  Ideeën zijn er, maar het is idd voor GB wel een kwestie van keuzes maken.

  We zullen GB ten alle tijden wel blijven informeren over ideeën. Wie weet wat er nog komt en opgepakt kan worden.