Premier League Darts Toto • De Premier League Darts is een dartcompetitie waarin tien spelers van de PDC, het tegen elkaar opnemen.
  In de eerste negen speelrondes moeten de tien spelers een plaats bij de beste acht zien te bemachtigen. Daarna strijden de overgebleven acht spelers voor een plek in de play-offs.
  De titelverdediger van het toernooi is Michael van Gerwen. Hij won in de vorige editie zijn derde Premier League-titel door Peter Wright in de finale met 11–10 te verslaan.

  In de eerste fase van de competitie spelen alle tien deelnemers éénmaal tegen elkaar. De twee spelers die na de negende speelronde op de onderste 2 plaatsen van de ranglijst staan worden geëlimineerd. De overgebleven acht spelers gaan door naar de tweede fase en spelen daarin gedurende zes weken tijd nogmaals allemaal één keer tegen elkaar. De top 4 van de eindranglijst plaatst zich voor de slotavond van de competitie.

  Tijdens deze avond zijn er twee halve finales waarin de nummer 1 tegen de nummer 4 speelt en nummer 2 tegen nummer 3. De winnaars van de halve finales gaan door naar de finale waar in een 'first to 11 legs' uiteindelijk uitgemaakt wordt wie zich de winnaar van 'Premier League of Darts' mag noemen.

  Speelronde 1 - 1 februari

  Mensur Suljovic v Simon Whitlock
  Gary Anderson v Michael Smith
  Daryl Gurney v Raymond van Barneveld
  Michael van Gerwen v Rob Cross
  Peter Wright v Gerwyn Price

  Het format is best of 12 legs.

  VB:
  Mensur Suljovic 7-3 Simon Whitlock
  Gary Anderson 6-6 Michael Smith

  Voor elke goede uitslag voorspeld, krijg je 2 punten.
  Mocht je de winnaar goed hebben, maar de uitslag niet correct, krijg je alsnog 1 punt.
  Elke week mag je ook een wedstrijd selecteren waarbij je dubbele punten kunt verdienen.
  Post achter de wedstrijd waarbij je deze wilt toepassen: **.

  Deadline: 1 minuut voor aanvang van de eerste wedstrijd.
  Mocht je alsnog willen meedoen terwijl er al een wedstrijd bezig is, kun je de overige wedstrijden die nog gespeeld moeten worden insturen.

  💋


 • Banned

  This post is deleted!