Hátralévő előkészületi napok
-
Sziasztok!
A "hátralévő előkészületi napok száma" értelmezésében kérnék segítséget. Gondoltam választok egy X csapatot, 4 nap előkészülettel, mivel a múltkor az előkészületi napok számával bajlódtam, igazából akkor sem tudtam pontosan, hogy mit takar a dolog. A 4. nap volt írva, gondoltam belépek, erre pár óra múlva kezdődött is az egész bajnokság. Ebből tanulva, kiválasztottam azt, hogy "hátralévő előkészületi napok:1, aláírtam a szerződést, erre 20 perc múlva indul az egész.Jó volna tisztázna, hogy most akkor annyi van hátra vagy azon a bizonyos napon tart az előkészület.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek jó játékot....
-
@dj_sunstealer igen,van ilyen de hogy miért,azt nem tudom! Viszont amikor ligát választassz akkor jobb fent van egy kis fül.Ha azt általános nézetbe állítod,akkor láthatod az adott ország összes futó bajnokságát s az ott feltüntetett előkészületi nap valós.Tehát amikor átállítod,láthatsz akár 5 futó ligát is a kívánt országból,viszont azt is látod hogy melyik liga hol tart és hány manager játszik benne.
-
Köszönöm szépen a választ
Magyarán a 2 vagy 3 nappal nem nagyon lehet ráfaragni, mert az köztes megoldás...
Azért furcsán számol ez a rendszer...pl egy stadionfejlesztésnél nem mindegy, hogy van még 4 napod a kezdésig és meg tudsz ugrani egy szintet.
-
@dj_sunstealer De lehet ! Nekem már volt hogy aláírtam 3 napos előkészülettel s berakott a 2. fordulóba.Az a legbiztosabb amit leírtam,ott még nem volt fals belépés.Csak néha én is megfeledkezem róla,s mikor belépek akkor ér meglepetés.
-
Ok
Tehát magyarán ha az általános nézetben van olyan, ahol az előkészületi napok száma: 4 akkor remélem annyi is marad még a kezdésig.
-
@dj_sunstealer igen
-
Lehet, hogy csak fordítási hiba, pontosan utána kell majd néznem.
-
Hátralévő előkészületi napok: 4
Hátralévő előkészületi napok: 3
Hátralévő előkészületi napok: 2
Hátralévő előkészületi napok: 1, ez már aznap kezdeni fog.a rendszer visszafelé számol.
-
Köszönöm szépen, hogy utánanéztél a dolgoknak.
Bár furcsa, hogy múltkor a hátralévő előkészületi napok száma 4-nél azonnal indult a liga.
A magyar nyelv értelmezése szerint a hátralévő előkészületi napok száma egyértelmű.... szerintem. -
Azt hiszem átírtam srácok, de majd kérek valamilyen visszajelzést valakitől a következő csapatválasztásnál.
-
Mármint mire írtad át?
Jelzek mindenképp a következő szezon előtt. -
@scottibrahim
nézem én is de nem jöttem rá, mit írtál át.