şifre hatası
-
merhaba oyun şifremi değiştirmek istiyorum unuttum daha doğrusu. şifremi unuttum falan yaptım onları mailime geldi değiştirme isteği şifreyi yenile diyorum hata veriyor 'The Login field is required.' bu hatayı yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba @muhammed-sağdıç1905 Öncelikle bu hatayı aldığınız hesap isminiz nedir? ve hatayı hangi işlemi yaparken alıyorsunuz boş bıraktığınız eksik alan olup olmadığını kontrol edermisiniz,ekran resmini buraya atarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
-
-
@cnytakn hatayı aldığım hesap ismi Muhammed Sağdıç1905
-
@muhammed-sağdıç1905 şuanda bulunduğunuz hesap la foruma giriş yapmışşsınız zaten şifreyi nasıl unuttunuz daha açıklayıcı olurmusunuz
E-mail'inize gelen kodu kopyalayıp OSM ye onunla giriş yapın daha sonra değiştirin,ama şuan hesabınıza girebiliyorsanız zaten şifrenizi profil kısmından değiştir diyerek bu işlemi yapabilirsiniz.
-
@cnytakn abi şimdi şöyle faceden giriş yaptım mecburen ama her zaman faceden giriş yapamam önceki şifremde gmailden gelen şifreydi o yüzden unuttum bende değiştirip bi kerede aynı şifre kalsın istedim sıkıntı çıkıyor
-
@cnytakn profilden deneyince eski şifre istiyor bu seferde
-
@muhammed-sağdıç1905 Facebook hesabınızdan giriş yapabiliyorsanız bu adımları deneyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.
E-mail inize gelen kodu ilk bölüme girip diğer bölümlere istediğiniz şifreyi yazın.
-
@cnytakn abi işte kod gelse
neyse teşekkür ederim deneyecez artık yapacak bişey yok çok teşekkürler. -
@muhammed-sağdıç1905 Konuyu kapatmıyorum E-mail inizin diğer bölümlerinide kontrol edin isterseniz farklı klasöre gelmiş olabilir.
-
@cnytakn yok maalesef hiçbir şey yok