Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
@Michal_ACM miejmy taka nadzieje;) cieżko stwierdzic ile pkt bedzie potrzebne w tym roku ale na pewno mniej niż w poprzednim. Oby udało się jaknajwiecej z Nas awansować aż sam sie dziwię że tyle pkt nastukałem
-
Cześć! Proszę o dopisanie moje punkty. Jestem z Slowacji, nie wiem, czy mogę też pisać tutaj.
Finlandia 2543
Hongkong 980
San Marino 4445
Niemcy 3880
Spolem: 11 848 -
@Sir-Varga-Sándor Możesz jak najbardziej
ale najwięcej punktów uzbierałeś na slocie nr 2:
-
ale najwiecej punktów będę miał na slocie nr 3. Mam ligę w Rosji i kończy się do 31 maja, na slocie nr 2 nie.
-
-
5 dni do końca okresu kwalifikacji. Podekscytowani?
-
Ostatnio chyba nie prosiłem o dopisanie 2275 pkt za Argentynę i proszę dopisać 4248 za Austrię.
-
@ToomAnyWays jutro dopiszę i wstawię na forum
-
@ToomAnyWays Za Argentyne punkty już chyba policzyłem, ale dokładnie sprawdzę jak będę na PC
-
@mihau1878
Ostatni mój wynik w tym wyścigu to: 5968 z England 2 :thumbsup_tone1:. Nie sądzę, żeby to wystarczyło, ale kto wie, może na listę rezerwową się załapię . -
@mihau1878
Za tą samą ligę co u Jurka proszę dopisać 6194:) -
-
28.125 + 5.520 = 33.645
Mój wyścig zakończył się dzisiaj. Teraz pozostaje już tylko czekać czy starczy tych punktów...
-
-
@Michal_ACM Ty jesteś pewniak :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Różnie może być, ciężko przewidzieć pułap punktowy. Jednak mam przeczucie, że wystarczy, ale dopiero jak dostaniemy zaproszenia to będziemy pewni na 100% Póki co czekam z niecierpliwością na wyniki kwalifikacji.
-
@Michal_ACM Ciekawe czy mi się udało awansować Jeszcze w poniedziałek sprawdzę czy gdzieś nie mam więcej punktów na subkoncie
-
@mihau1878 Dziękuję Świetna robota Michał
Zastanawiałem się gdzie mam więcej punktów czy na głównym czy na 4 subkoncie.
Mam nadzieję, że punktów z głównego wystarczy na MŚ OSM, bo będę miał pretensje do siebie że zapomniałem do kiedy są zbierane punkty i że nie rozplanowałem aż tak dobrze jak bym chciał.