Problema conectare !
-
Am intampinat o problema . Pe acest calculator se conecteaza 2 persoane eu si fratele meu , iar acum 2 zile cand s-a conectat fratele meu pe facebook-ul lui pentru a intra pe osm , contul meu de osm a ramas logat pe contul lui de facebook si nu pot sa ma deconectez de pe acel cont de osm pentru a se reconecta .. Cum as putea rezolva problema asta ?
-
au trecut 24h de cand am facut acest topic si inca nu am primit nici un ajutor ...va multumesc.
-
@alextivadar Incearca sa stergi datele de navigare si memoria cache din setarile browser-ului din care te conectezi pe facebook si poate o sa te deconecteze.
-
@alextivadar Mail ai trimis, ca ai si posibilitatea asta cand ai vreo problema
-
sincer nu , dar am dat sa-mi trimita parola pe e-mail , dar nu am primito .Incerc acum treaba cu memoria cache
-
am incercat treaba aceea si nu merge, faza e ca , contul meu de osm cumva printr-o "minune" s-a mutat pe contul de facebook al fratelui meu ....nu inteleg cum e posibil asa ceva...Nu puteti voi sa-l deconectati pur si simplu?
-
@alextivadar Nu avem cum sa te deconectam de pe facebook.Incercati sa intrari pe joc de pe aparate diferite si evitati astfel de probleme.
-
intrebarea este alta , cum e posibil ca o data ce fiecare dintre noi suntem fiecare cu facebook-ul lui fara sa poti sa te deconectezi de pe contul de osm sa se schimbe conturile intre ele ?
-
@alextivadar Daca voi nu stiti cum ati reusit acest lucru atunci e greu de spus ce s-a intamplat. Vezi din setarile de la facebook daca reusesti sa te deconectezi de pe contul de OSM
-
o sa incerc , dar pana atunci am solicitat parola de conectare si nu mi-o trimite pe mail ...
-
@alextivadar Verifica acum. Intre timp, zi-mi ce username are fratele tau.
-
s-a rezolvat problema pe acest cont (care este al fretelui meu ) problema este acum la contul meu ca nu primesc parola pe mail pentru a ma autentifica .
-
@sebialex1
Am si eu o curiozitate ?
Parintii v-au pus numele "Alex" amandurora ?
Cum va striga in casa ? Alex1 si Alex2 ....sau Alex mic si Alex mare ?
Sigur nu e un bug si acolo ???
Intreb si eu pt ca sunt curios din fire :man_lifting_weights_tone4: :police_officer_tone1: -
nu , dar la inceput jucam eu de pe contul lui si eu am ales numele . Si nu se poate schimba numele . Poti intreba orice linistit .
-
imi rezolvati si mie problema cu mailul cu parola ?
-
Ma ajutati sa primesc si eu mailul cu parola de la acel cont ?
-
@sebialex1 Ti s-a spus mai sus. Pentru astfel de cazuri, trebuie sa dai mail la RO.support@onlinesoccermanager.com