Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Bukmacherka $$

Czat
    12
    68
    4177
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • daroo933
      daroo933 last edited by

Siema grywa ktoś może w buka? I chciałby się pochwalić swoimi kuponami lub doświadczeniem. Chętnie porozmawiam na ten temat xd

Sniki.png

"The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work." ~ Sir Alex Ferguson

ToomAnyWays 1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • Kamson73
        Kamson73 last edited by

Ja grywam, ale obecnie przerwa bo same wtopy 😛 A Ty jak tam na ile oskubałeś buka, skoro pytasz to coś tam pewnie ugrałeś 😄

daroo933 1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • ToomAnyWays
          ToomAnyWays @daroo933 last edited by

@daroo933 Taki kuponik w grze. Może kwota niezbyt zawrotna, ale jak wejdzie będzie za co grać 🙂
          0_1520461193009_2018-03-07 23_17_31-https___www.sts.pl_pl_user__action=show-ticket-detail&id=310651899012870411&live.png

"You miss 100% of the shots you don't take - Wayne Gretzky" - Michael Scott

"I can't believe it. I can't believe it. Football. Bloody hell." - Sir Alex Ferguson

1 Reply Last reply Reply Quote 5
          • ToomAnyWays
            ToomAnyWays last edited by

Jutro polecam pograć na Milan i może jakiś overek bramkowy w meczu Borussia - RB Salzburg.

"I can't believe it. I can't believe it. Football. Bloody hell." - Sir Alex Ferguson

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • daroo933
              daroo933 @Kamson73 last edited by

@kamson73 said in Bukmacherka $:

Ja grywam, ale obecnie przerwa bo same wtopy 😛 A Ty jak tam na ile oskubałeś buka, skoro pytasz to coś tam pewnie ugrałeś 😄

W lutym wygrałem 1,5k0_1520462370035_Screenshot_20180217-232650.jpg 0_1520462378819_Screenshot_20180306-072344.jpg 0_1520462392888_Screenshot_20180218-200527.jpg

A tak to zawsze blisko jestem heh... I jeszcze mam takiego w grze

0_1520462471188_Screenshot_20180307-234051.jpg

Sniki.png

"The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work." ~ Sir Alex Ferguson

ToomAnyWays 1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • ToomAnyWays
                ToomAnyWays @daroo933 last edited by

@daroo933 No tamten kuponik to wszedł ci nieźle. Ja najwięcej to wygrałem 140 zł za 5. Tak jak wszyscy stawiający (a przynajmniej 99,9%) mam pecha XD

daroo933 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • Casual1948
                  Casual1948 last edited by

Hunting of big odds..

RB Leipzig - Zenit 2
                  Sporting - Plzen X

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • daroo933
                    daroo933 @ToomAnyWays last edited by

@toomanyways said in Bukmacherka $:

@daroo933 No tamten kuponik to wszedł ci nieźle. Ja najwięcej to wygrałem 140 zł za 5. Tak jak wszyscy stawiający (a przynajmniej 99,9%) mam pecha XD

No głodny nie chodzę xd wypłata z pracy plus buk idzie jakoś wyżyć xd

Sniki.png

• Kamson73
                      Kamson73 last edited by

Ja gram ładne 2 lata i przez ten czas, to jestem może na małym plusie 😛 No nie idzie mi ograć buka, miałem z 60% kuponów gdzie jeden mecz nie wchodził.. Może kiedyś się uda 😛

• Didierluk
                        Didierluk last edited by Didierluk

Też się kiedyś w to bawiłem. Bardziej interesowałem się żużlem to na tym coś ugrywałem. Wyleczyła mnie zasada że gdyby wszyscy wygrywali to buki by nie istniały 😛 , poza tym znudziło mi się analizowanie, przeszukiwanie for z typami 🙂

alt text

• Lambko
                          Lambko last edited by

Ja praktycznie codziennie puszczam 1 kupon 🙂
                          Ale gram za 11zł zawsze i po kursach 2,5 - 5max
                          Tym sposobem jest spokojnie bez nerwów, w dłuższym rozrachunku wychodzi na zero lub mały plus, traktuję jako zabawę.

Ale kiedyś to różnie bywało z tymi stawkami 🙂

• Lambko
                            Lambko last edited by

Ja takie coś na szybko puściłem na dziś

0_1520518853203_sts.PNG

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • maloba
                              maloba last edited by

legalny jest taki temat na takim forum ? 😄

Gralem jak kazdy z takim samym skutkiem 😄 raczej bym sie nie utrzymal z tego ale czasami puszaczam kupony najczesciej w fortunie 😄

Hala Madrid Viva La Espana !!

daroo933 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • daroo933
                                daroo933 @maloba last edited by

@maloba said in Bukmacherka $:

legalny jest taki temat na takim forum ? 😄

Gralem jak kazdy z takim samym skutkiem 😄 raczej bym sie nie utrzymal z tego ale czasami puszaczam kupony najczesciej w fortunie 😄

No raczej, że legalny temat jak bukmacherka xd

Sniki.png

• Stefan Joptwojmać
                                  Stefan Joptwojmać last edited by

@maloba lepiej nie wnikać to się dłużej pożyje.

Ja grałem bardzo dużo, ale od jakiegoś czasu nie gram. Nie wiem sam dlaczego, po prostu przestałem i jakoś nawet nie myślę o tym. W ogólnym rozrachunku wyszedłem sporo na +, ale prawie w ogóle nie stawiałem piłki nożnej, bo się nie opłaca jeśli grasz na zarobek, przynajmniej takie jest moje zdanie. To co stawiałem na piłkę to wątpię bym na plusie był. Tenis, koszykówka przeważnie:P

"Wolę szlifować diamenty niż rzeźbić w gównie"

maloba 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                  • maloba
                                    maloba @Stefan Joptwojmać last edited by

@stefan-joptwojmać ja gralem roznie ,cpo kilka meczy , solo czy na zywo ale odbilem bo cienka linia nie spi 😄

• ToomAnyWays
                                      ToomAnyWays last edited by

4senal...

Casual1948 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                      • Casual1948
                                        Casual1948 @ToomAnyWays last edited by Casual1948

@toomanyways said in Bukmacherka $:

4senal...

If neither in EL, Arsenal won't perform, it will be again a failed year...

• Stefan Joptwojmać
                                          Stefan Joptwojmać last edited by

To mówicie, że pewniaczek Milan:D

0_1520536634631_22231fec-1e8b-4e27-b53a-70b5d3326036-image.png

"Wolę szlifować diamenty niż rzeźbić w gównie"

maloba ToomAnyWays 2 Replies Last reply Reply Quote 5
                                          • maloba
                                            maloba @Stefan Joptwojmać last edited by

😄

@stefan-joptwojmać 0_1520538251521_dupa.JPG

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 1 / 4
                                            • First post
                                              Last post