Játékos UNO
-
Egyik személyes kedvenc végtelenített témám a régi kávéházból, a lényege, hogy az előtted írt játékos után egy olyat kell írnod, aki vagy csapattársa a klubcsapatában, vagy ugyanolyan nemzetiségű.
Talán még annyival megfűszerezném a változatosság végett, hogy ezt váltogassuk, vagyis ha az előtted szóló ugyanolyan nemzetiségű játékost írt az azelőttihez képest, akkor te egy csapattársát írd le, illetve fordított esetben nyilván fordítva.
Így lesz például sorban: Messi - Neymar - Marcelo - Benzema - Gameiro - Godín - Suárez - ...
Próbáljuk kerülni azokat a játékosokat, aki az előzőnek csapattársa és honfitársa is!Az első játékos: Mario Gaspar
(Az első válaszoló még dönthet, hogy csapattárs, vagy honfitárs jöjjön.)
-
Denis Suárez
-
Alig tudtam kiköbözni (
), de akkor Aleix Vidal jó válasz?
-
Fernando Torres
-
Augusto Fernández
-
Éver Banega
-
Mauro Icardi
-
@HavasJon
Csapattárs és honfitárs is, akkor most mi következik
-
Amelyiket szeretnéd, mondtam, hogy próbáljuk kerülni, de nem ment
Amúgy semmi gáz, csak gondoltam nehezítsünk egy picit, mert amúgy elég egyhangú lenne helyenként.
Egyébként az elején is volt már hiba, úgyhogy semmi gáz.
-
Sajnos Kapuszaggató nem vette figyelembe azt, hogy a mi intelligencia szintünk (legalábbis az enyém) nem közelíti meg az ő, egyetemi professzorokat meghazudtoló, intelligencia szintjét!
Amiben neki a bonyolított is gyerekjáték, nekünk (nekem legalábbis) az alapjáték is komoly fejtörést okoz!Ja, nem!
-
Rodrigo Palacio
-
Erik Lamela
-
Harry Kane
-
Daniel Sturridge
-
Emre Can
-
Manuel Neuer