Cont ''banat''
-
Salut, acum cateva ore am fost banat pe contul principal cu numele ''EdwardAidin''.
Sa-ti explic, suntem mai multi prieteni intr-o liga, ei aveau contul lor si eu pe al meu, doar ca el nestiind sa joace il mai ajutam eu, s-au facut cateva transferuri intre mine si cativa prieteni si am primit ban, nu au fost ilegale, doar ca am fost logat si pe contul lor si a ramas in ip. Pot face ceva sa primesc unban? As fi recunoscator. -
@aidinsmekeria Nu se poate face nimic, contul o sa ramana blocat. Transferurile jucatorilor sub valoarea lor sunt ilegale.
Pentru alte intrebari posteaza la topicul Ajutor OSM.
-
@aidinsmekeria
Salut.....incerc sa fiu cat se poate de decent si asta doar pentru ca am calitatea de FM , calitate care este vremelica, insa cum Doamne Iarta-ma ai un cont "principal" si unul sau altele "secundare" iar noi restul ne lamentam la gandul ca avem voie doar cu un singur cont si cat mai multe tactici bune dar si BC-uri investite ca sa castigam puncte de manager , dar muncite si corecte.
Ca si curiozitate ai citit Regulile jocului ?Daca insa gresesc , te rog explica mai in detaliu cum sta treaba cu un cont principal si atul sau altele "altfel" ...
-
Și mai ales, cum ai fi „recunoscător” pentru asta? O să scrii la iepuraș?