hesabım süresiz banlandı
-
hesabın süresin banlandı tekrar acmam için ne yapmam gerekiyor mail attım ama hala acılmıyor
-
@denge4545 itiraz maili gönderdiyseniz yetkililer 72 saat içinde size olumlu yada olumsuz cevap yazar.
-
yani hesabın tekrar acılabiliyormu bunun için sadece mailmi atmam gerekiyor başka yapacak bişey varmı
-
ben yaptığım hatanın farkındayım ve böyle birşeyin hata oldugunu bilmiyordum ne yapmam gerekiyor
-
Merhabalar @denge4545
Tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atın.72 saat içerisinde size olumlu veya olumsuz cevap verilecektir. Eğer şike yaptıysanız büyük bir ihtimalle o hesap bir daha açılmaz. -
ama ben böyle bir sey olacagını bilmiyordum oyuncuyu ucuz almak bu oyunda var olan bir şey ama buna rağmen hesabım kapandı tmm anladık hata yapmışım ama hesabımı tekrar almam için sadece mail mi atmam gerekiyor başka yapacak hiç birsey yokmu
-
ben haksız olmuş olsam burdan bişeyler yazmam oyuncuyu ucuz almak hilede pahalı almak neden hile değil . oyunda var olan birşeyi yaptım ben ve bunun hile oldugunu bilmiyordum beni anlayabilecek birisi yokmu . Ben bi öneri sunayım madem oyuncuyu ucuz almak hile o zaman bu oyunun kuralları değişmesi lazım değerinden düşük satılmasın oyunda var olan bir seyi yapmam benim hesabımın kapanmasına yol açtı bu benim suçummu oluyor anlamıyorum
-
ayrıca ben bunu bilmeyerek yaptım diye defalarca söyledim neden bana bi uyarı gelmedi oyundan madem bu kadar ciddi bi iş yapıyorsunuz bu hile yapanları önce bi uyarı mesajı gönderin hemen bi hatada hesabı kapatmak hiç adil değil bana bi uyarı yada yapamazsın denilmedi direk hesap kapandı bu sizce adilmi
-
This post is deleted!
-
yapacak birşey yok.Yeniden bir hesap açarak oyunda bilinçli bir kullanıcı olun.