Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Recuperare cont vechi !

Suport
    3
    4
    957
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      luis20033 Romanian Users last edited by

stiu ca ma puteti ajuta , am incercat sa intru cu contul meu ''Luisaooo'' dar nu mai tin minte parola , acest cont nu era asociat cu nici-o adresa de e-mail , as vrea sa imi aflu parola , sau sa o schimb , in orice caz vreau sa am din nou acces la contul vechi .
      PS: mi-am facut un cont nou doar ca sa pot scrie acest topic deoarece trebuia sa imi dau log-in cu un cont de osm ca sa pot face topi , deci nu e nici-o tentativa de cheating sau etc. , sper sa ma ajutati , am muncit mult la acel cont si n-as vrea sa-l pierd, multumesc !

IoanMaties 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • IoanMaties
        IoanMaties @luis20033 last edited by

@luis20033 Incearca sa te autentifici cu facebook-ul.

alt text

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • L
          luis20033 Romanian Users last edited by

nu merge , imi da sa fac alt cont

• philips170
            philips170 Community Manager last edited by

@luis20033 said in Recuperare cont vechi !:

stiu ca ma puteti ajuta , am incercat sa intru cu contul meu ''Luisaooo'' dar nu mai tin minte parola , acest cont nu era asociat cu nici-o adresa de e-mail , as vrea sa imi aflu parola , sau sa o schimb , in orice caz vreau sa am din nou acces la contul vechi .
            PS: mi-am facut un cont nou doar ca sa pot scrie acest topic deoarece trebuia sa imi dau log-in cu un cont de osm ca sa pot face topi , deci nu e nici-o tentativa de cheating sau etc. , sper sa ma ajutati , am muncit mult la acel cont si n-as vrea sa-l pierd, multumesc !

Trimite mail la RO.support@onlinesoccermanager.com

RO Community Manager

• 1 / 1
            • First post
              Last post