Hesabıma eklenmeyen Coin hk.
-
Merhaba
Dün yüksek miktar coin veren bir oyunu indirip saatlerce oynadım ve istenilen görevi tamamladım. Ancak hesabıma henüz bir coin yatmadı. Bu durumu burdan size bildirdim doğrumu yaptım bilmiyorum ancak beni yönlendirebilir misiniz ?
Aşağıdaki resimde Lords Mobile oyun görevlerini tamamladım ve yanlış hesaplamadıysam hesabıma 4299 coins yatması gerekiyor.
Oyunda sırasıyla karakter levelimi 11 e sonra 15 levele yükseltmemi , 2 seviye boss kesmem gerektiği gibi görevler ve ödüller belirlenmiş ve bunları gerçekleştirdiğime dair ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Karakter levelim sol üst köşedeki gibi 15'dir.
Açıkcası coin alabilmek için OSM'den daha fazla oynayıp uğraşıp ödülü alamazsam gerçekten üzülürüm
teşekkürler , iyi forumlar
-
@emrekidir Merhaba
İş kulübündeki teklifler iş ortaklığının sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz. -
@f-s-m-0-13 said in Hesabıma eklenmeyen Coin hk.:
@emrekidir Merhaba
İş kulübündeki teklifler iş ortaklığının sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz.