competitie geeft plots aan dit is een private competitie • ik ben in mijn zoveelste competitie begonnen. 2 dagen later, in de voorbereiding, geeft de moderator (die geen van de managers is ) aan : dit is een private competitie, toch niet privaat als ik een ploeg kon kiezen in die competitie denk ik dan.
  Kan ik verder spelen of niet en kunnen jullie (OSM) dit niet voorkomen? • @ambetante-papa_nl Dit is alleen mogelijk als de league moderator een manager is van de oude garde, die zowel een login naam hebben als een manager naam.
  De naam die je ziet is dus de login naam van één van de managers in de competie, dus de mod heeft gewoon de competitie op slot gezet.


 • Moderator NL

  @ambetante-papa_nl

  Een privé competitie wilt niets anders zeggen dan dat de competitie niet vrij toegankelijk is voor managers om een team te kiezen. Er moet eerst toestemming gevraagd worden aan de competitie moderator. Jij zit in de competitie, dus je kan gewoon verder spelen. Competitie moderators hebben de keuze om hun competitie open of dicht te zetten, mits alle geavanceerde opties aan staan.

  Zie verder de post van Paramita. • Geen reactie meer, dus ik denk dat het wel snor zit 👍


Log in to reply