TRANSFER HİLESİ YAPANI BİR TÜRLÜ BANLATTIRMADIM
-
Ligimde birden çok takımı alıp sürekli o takımlarla transfer oyunu çeviren bir oyuncuyu defalarca şikayet etmeme rağmen bir türlü attıramadım. Girip bakan herkez görecektir ki ligde 'abmxkamajhshah' gibi isimli bir sürü menajer var ve hepsi islam shitta44 menajeri çalışıyor. Yüksek fiyattan oyuncusunu satıp transfer hilesi yapıyor. Biri bi el atsın hakkımla oynadığım ligde emek harcayıp oyuncuları tek tek geliştirdiğim ligde adamın birden kadrosu benden daha güçlü oldu lütfen daha üst bir yere nasıl ulaşır da banlanır bu kişi yardım ı olum verdiğim emeğe üzülüyorum.
-
@hzcihad Eğer ki ligde illegal transfer gerçekleşiyorsa durumu raporlarken illegal transfer olarak raporlayın, çoklu hesap olarak raporlamayın. İllegal transfer olarak raporunuzun olumlu sonuçlanabilmesi için x takımın lehine (yarar ve faydasına) alım/satım olarak lig içindeki diğer manejer/menajerlerle illegal transfer gerçekleşmiş olması lazım. Raporladıktan sonra mail adresinize aktivasyon maili gelecektir, bu aktivasyon mailini de onaylamayı unutmayın, ki raporunuz sistemde gözüküp işleme alınabilsin.
-
@bayram-karakuş said in TRANSFER HİLESİ YAPANI BİR TÜRLÜ BANLATTIRMADIM:
@hzcihad Eğer ki ligde illegal transfer gerçekleşiyorsa durumu raporlarken illegal transfer olarak raporlayın, çoklu hesap olarak raporlamayın. İllegal transfer olarak raporunuzun olumlu sonuçlanabilmesi için x takımın lehine (yarar ve faydasına) alım/satım olarak lig içindeki diğer manejer/menajerlerle illegal transfer gerçekleşmiş olması lazım. Raporladıktan sonra mail adresinize aktivasyon maili gelecektir, bu aktivasyon mailini de onaylamayı unutmayın, ki raporunuz sistemde gözüküp işleme alınabilsin.