Regels en Speelschema Nederlandse Crewbattle Kampioenschappen 2018


 • Member of Honour

  @De-Boterbloemen_NL @Vertrigo_NL @A-touch-of-magic_NL @The-best-manager-in-the-world_NL @waterhoen19_NL @Sanderjep15_NL @GewoonRickert_NL @Silvester-J_NL @stannleyy_NL @Contador43_NL @MikevanderHilst_NL @wooper_NL @maxaldinho_NL @PieterHofstra_NL5 @MrBrian17_NL

  De regels en het speelschema voor het CK2108 😁

  Team:

  Deelnemers: Iedere crew moet voor het begin van de battle zijn opstelling bekend maken. Managers kunnen alleen deelnemen mits ze lid zijn van de crew. Tijdens het gehele toernooi mag iedere manager slechts voor één crew uitkomen.
  Verlaten: Iedere deelnemer die de crew verlaat, moet voor de battle eindigt weer lid zijn van de crew waarvoor hij/zij uitkomt..
  Vervangen: Het vervangen van managers is toegestaan, i.c.m. een straf.
  Captain: Iedere crew moet één captain hebben, welke het aanspreekpunt zal zijn van de organisatie en van de tegenstander. De captain mag per battle verschillen. Bij de opstelling wordt een captain aangeduid met (c).
  Moderator: Iedere crew moet één moderator hebben, die de competitie aan kan maken. De moderator zal vanuit de organisatie instructies krijgen over het aanmaken van de competitie en mag per battle verschillen. Bij de opstelling wordt de moderator aangeduid met (m).

  Er zal elke ronde een loting plaatsvinden of het thuis of uit team de competitie zal aanmaken

  Competitie aanmaken:

  Wanneer: Competitie aanmaken tussen 20:30 uur en 20:45 uur. Mocht dit niet lukken, geef dit dan vroegtijdig aan).

  We spelen met aangepaste instellingen:

  Geavanceerde Tools:
  Prive Competitie: Alleen managers die je uitnodigt kunnen meedoen ➡ Aan
  Beker: Strijd in de competitie en de beker ➡ Aan
  Trainingskampen: Boost je team maximaal 6 keer ➡ Aan
  Besloten Trainingen: Verberg je Tactiek maximaal 6 keer ➡ Aan
  Clubkas-compensatie: Verbied compenseren voor Clubkas ➡ Uit
  Transfers: Sta het kopen en verkopen van spelers toe ➡ Aan
  Voorbereiding: Bereid je team voor met 4 voorbereidingsdagen ➡ Aan
  Timers: Verbied het direct afronden van timers ➡ Uit
  Naam: De competitienaam moet zijn: CK2018 – Laatste 16/Kwartfinale/Halve Finale/Finale: Crew 1 vs. Crew 2. Bijvoorbeeld: CK2018 – Laatste 16: KL vs Crew 8.
  Uitnodigen: Nodig alle ingeschreven deelnemers in één keer uit.
  Details: Na het versturen van de uitnodigingen, meld de details van de competitie (naam en competitie nummer) bij de Captain van de tegenpartij en op het forum in het discussie topic
  Toelaten: Laat geen andere managers toe in de competitie.

  Puntentelling

  125 startpunten per manager
  13 extra punten als de doelstelling wordt behaald
  18 extra punten per plek boven de doelstelling
  18 punten aftrek per plek onder de doelstelling
  Voeg de punten toe: 4 maal het aantal punten
  Voeg het doelsaldo toe: 2 maal het doelsaldo
  100, 45 en 20 extra punten voor de top 3 in deze volgorde
  20, 45 en 100 punten aftrek voor de onderste 3 in deze volgorde
  100 extra punten voor de bekerwinnaar, 50 punten voor de finalist en 25 punten voor de halve finalisten

  Posten van de standen:

  • Tussenstanden bijhouden is geen verplichting, maar wordt gewaardeerd door de andere deelnemers in de Crewkampioenschappen en volgers van dit toernooi. De tussenstanden kunnen gepost worden in het discussietopic over de Crewkampioenschappen.
  • Na afloop van de battle moet de sheet volledig ingevuld worden worden gepost op het forum en worden bevestigd door de captain van de tegenstander op het forum. Mocht er onenigheid over de eindstand zijn dan dient de volledige competitiestand alsmede het bekertoernooi vanaf de kwartfinales gepost te worden.

  Battle regels:
  Samengevat:

  • Bestuderen van de regels is de verantwoordelijkheid van de deelnemende crew en managers.
  • In onderlinge wedstrijden moeten altijd 11 spelers op de juiste positie worden opgesteld
  • Op de eerste dag mogen er tot 24:00 uur geen spelers worden aangeschaft
  • De volgende restricties gelden voor onderlinge transfers tussen crewgenoten: bedrag waarde of hoger / maximaal 3 transfers in één richting / bij een doorverkoop moeten er minimaal 7 dagen tussen zitten. (speler op een maandag kopen, betekent dat de speler de volgende maandag weer onderling verkocht mag worden. We kijken puur naar de datum en niet naar de sim)
  • Maximaal 4 Trainingskampen per manager
  • Geen oefenwedstrijden tegen de tegenstander

  Bestuderen van de regels:
  Bestuderen van de regels is de verantwoordelijkheid van de deelnemende crews en bijbehorende managers. De organisatie is niet verantwoordelijk voor fouten gemaakt door de managers of crews. Bij onduidelijkheid kan er altijd een PM worden gestuurd naar de organisatie. Verdere fouten en misclicks zijn op eigen verantwoording.

  Melden:
  Een overtreding moet binnen 48 uur, nadat de overtreding heeft plaatsgevonden, worden gemeld op het forum met een screenshot en de Captain van de tegenstander. De organisatie zal de straf beoordelen aan de hand van de regels en de straf communiceren met de deelnemers.
  Zonder screenshot is het nooit een straf!

  Teamverdeling:
  Iedere crew heeft tot zondag 23:59 uur de tijd om de teamverdeling te posten op het forum. Indien er na deze deadline nog een wijziging wordt aangebracht of als de teamverdeling te laat wordt gepost, dan zal er een straf volgen.
  Verder moet iedere manager het juiste team kiezen zoals aangegeven staat op het forum. Verkeerde teamkeuze zal bestraft worden door de organisatie.

  Opstelling:
  Als je tegen een teamgenoot speelt moet je altijd 11 spelers opstellen en iedere speler moet in de juiste linie worden opgesteld. Heb je onvoldoende spelers voor jouw formatie, zal je een andere formatie moeten hanteren om strafpunten te voorkomen. De enige uitzondering is wanneer er een tekort is in een linie aan beschikbare spelers. Dan dient er een screenshot voor de wedstrijd van het team en de dokter te worden gepost op het forum.

  Trainingskampen:
  Er mogen maximaal 4 Trainingskampen worden ingezet per manager. Besloten trainingen mogen wel 6x gebruikt worden. Overtreding van de Trainingskampen zal flink worden bestraft door de organisatie.

  Oefenwedstrijden: Het spelen van oefenwedstrijden tussen crewgenoten is toegestaan. Het is verboden om te oefenen tegen tegenstanders.

  Transfers:

  • Eerste dag: Op het moment dat de competitie wordt aangemaakt, in het begin van de avond, mogen er tot 24:00 uur geen spelers worden gekocht
  • Marge: Teamgenoten mogen onderling alleen spelers verkopen voor een marge liggend tussen 1x de waarde en 2,5x de waarde. Eventuele afrondingsfouten en fouten in de apps zijn de verantwoordelijkheid van de deelnemende crews.
  • Aantal: Er mogen maximaal 3 transfers in één richting worden gemaakt tussen 2 managers uit dezelfde crew.
  • Computer Transfers: Er mogen geen spelers worden gekocht van of verkocht aan de CPU die (tijdelijk) in de competitie speelt. Dit kan gebeuren bij uitsluiting van een manager door de Staff of doordat een manager ontslag heeft genomen.
  • Doorverkoop: Er moeten minimaal 7 dagen verschil tussen zitten, aan alle transfers waar een crewgenoot aan deelneemt, van dezelfde speler. We gaan hierbij uit van de datum, tijdstip is niet belangrijk.
  • Spelers uit het startteam mogen na speelronde 7 verkocht worden aan een teamgenoot
   0_1527419599974_e2e35a84-756f-4270-86ba-85aa38a8c84c-image.png

  Straffen:
  Verlaten: De score van de manager die de crew heeft verlaten wordt op 0 gezet, tenzij de managers op dat moment een negatieve score heeft.
  Vervangen: Iedere manager die wordt vervangen tijdens de battle betekent 100 punten in mindering.
  Opstelling: Een fout in de opstelling tegen een een crewgenoot betekent 100 punten in mindering
  Eerste dag: Iedere speler die op de eerste dag voor 24:00 uur wordt gekocht betekent 50 punten aftrek.
  Marge: Spelers onder de waarde aan een crewgenoot verkopen betekent 100 punten in mindering
  Computer Transfers: Transfers met de CPU worden bestraft met 100 punten aftrek per speler.
  Doorverkoop: Spelers binnen de 7 dagen doorschuiven naar een crewgenoot betekent 100 punten in mindering
  Trainingskampen: Het inzetten van een 5de trainingskamp betekent 500 punten aftrek voor de betreffende manager. Bij inzet van een 6de trainingskamp of een 2de manager die zijn 5de trainingskamp inzet zal de crew gediskwalificeerd worden
  Oefenwedstrijden: Het spelen van oefenwedstrijden tegen de tegenstanders zal worden bestraft met 100 punten aftrek per keer.
  Teamverdeling: Te laat posten van de teamverdeling of wijzigingen aanbrengen aan de teamverdeling na de dead-line zal worden bestraft met 50 punten aftrek. Het kiezen van het verkeerde team wordt bestraft met 200 punten aftrek.(Heeft iemand jouw team ingenomen, meld dit eerst op het forum, ga je zelf oplossingen bedenken loop je zelf ook tegen een straf op!)
  Eigen crew eerst: De moderator dient de aanmaakinstructies te volgen. Bij het eerst uitnodigen van de eigen crew zal een straf betekenen van -200 (Dit dient door de andere crew met een screenshot worden bewezen, dat je zelf om toestemming moet vragen terwijl er al managers van de tegenstander inzitten)

  Aanpassingen aan de regels of strafmaat zullen pas worden doorgevoerd na het plaatsvinden van de overtreding of als ontwikkelingen binnen OSM hierom vragen. Met uitzondering van een extreme overtreding, hierbij heeft de organisatie het recht om de straf te verhogen, wat kan leiden tot uitsluiting.

  Speelschema, Alle crews hebben een plaatsingsnummer gehad obv de all time CC ranking. 2 crews kwamen hier niet op voor en zijn op creatiedatum ingedeeld

  0_1527431907801_53f93d00-f514-4340-b71b-fbb87cefa817-image.png


 • Member of Honour

  Hierbij de battlesheet om de score bij te houden:

  https://www64.zippyshare.com/v/8MOcL1Wl/file.html


 • Member of Honour

  0_1530357459847_ddd5397d-02e1-4929-a646-21e904206ba6-image.png


 • Member of Honour

  0_1532778362790_069d8a49-2ad8-49e6-83b0-819fbbff42c9-image.png


 • Member of Honour

  0_1535625248129_9b6f58e0-71b4-4b2d-9aa3-5ba03c8dbd12-image.png


 • Member of Honour

  0_1538649395536_c0da33d9-f60f-4140-85e5-aedfdfdd2f92-image.png


Locked