Fake olarak Verilen İskulubu
-
Merhabalar,
İskulubu üzerinden bu zamana kadar bir cok gorevi tamamladım ve %50 oranında coin geliyordu. %50'den kastım 1 oyun gorevi geliyor 1'i gelmiyordu... Artık kanıtlı olarak ilerleme kararı aldım ve tamamladığım gorevlerin oyunlarını silmiyorum.
Destek den coin eksik diyerek kayıt olusturuyorum, bilgilendirme maili geliyor üzerine ekran goruntusu atıyorum ancak BlazeOfBattle 1900 coin, army bilmem ne 700 coin, halen telimde duruyor Vikings war of clan 1445 coin, castle crush 508 coin bunların hepsinde tek tek gorevleri tamamladım hemde 5 gün olmadan ancak 1 coin bile gelmedi......
Şimdi siz bu durumu reklamcı sirketle alakalı bir sorun diyerek isin icerisinden cıkacaksanız yaklasık 40-50 kişilik arkadas grubum dahil osm yi kaldıracağım. Destek den kayıt acıoruz, mail dogrulama yapıyoruz, red geliyor ekran atın deniyor onu da gonderiyoruz ancak en ufak sorun yok... Oyunun sahibi sizseniz ve oyununuzun icerisine bu gorevleri siz koyuyorsanız sorumluluk sahipliğinizde bulunmaktadır. Ya fake gorevleri koymayın yada daha seffaf ve durust olun. Bu durumu yasayan bir cok arkadasım bulunmaktadır. Ben kendi adıma burda hakkımı arıyorum ve durumun cozulmesini ve desteğinizi rica ediyorum.
Kadım : Cnbrk23
İyi Günler...