• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

İlginç Bir Olay Daha

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 363 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • K Offline
    K Offline
    kbly95 Turkish Users
    wrote on last edited by

2-3 gündür yaşadığım haksızlıklar nedeniyle osm forumunda bunu dile getirdim(forumdanda banlamışlar hakaret veya küfür olmamasına rağmen...neyse) , şikayet et dediler onu zaten yapmıştım şikayetlere devam ettim. Haksızlık olduğu 9. şikayet edişimde ortaya çıktı ve adamlar ban yedi bu yüzden teşekkür ederim..
    Entresan olaylar zincirinin 2. halkası burada başlamakta o adamlarla birlikte bende ban yedim. Sebep : İllegal Transferdi.
    Şİmdi(yapmadık da) illegal transfer yaptım diyelim mantıken benimle birlikte illegal transfer yaptığım hesapta ban yer fakat ligdeki diğer takımların menajerleri oynamaya devam ediyor yani benim takımlarım haricinde boşta takım yok liglerde( aynı menajerler devam ediyor yani takım başına yeni geçende olmamış-)Böyle bir durumda illegal transferden nasıl ban yedim?

CnytAknC 1 Reply Last reply
    0
  • CnytAknC Offline
    CnytAknC Offline
    CnytAkn
    replied to kbly95 on last edited by

@kbly95 Raporlar incelinip kurallara uymayan kişiler cezalandırılır bunların içinde sizde varsanız sizde banlanır (cezalandırılırsınız).

Eğer cezanıza itiraz etmek istiyorsanız itiraz maili atabilirsiniz, incelenir ve gereken yapılır.

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular