• Romanian Users

  Salut. Am si eu o nedumerire si o sugestie. Doar ce am intrat intr-o liga (Italia 2) si suntem 17 manageri la 22 de echipe. Problema e ca lista de transferuri e aproape plina cu jucatorii pusi la vanzare de catre managerii din liga. Mai sunt din afara doar 4-5 portari. Sincer e aproape imposibil sa faci transferuri.
  Sugestia mea ar fi ca sa se suplimenteze constant numarul jucatorilor din afara, pusi pe lista de transferuri, asta indiferent cati sunt pusi la vanzare de catre player-ii din liga respectiva.
  Multumesc.

 • Community Manager

  @paulr90 Nu este nimic ciudat, liga este in prima etapa si daca tinem cont de 4 zile de pregatire e normal sa mai scada jucatorii din lista, ca se cumpara de catre manageri . Deci sunt 5 zile de cand este inceputa liga .


 • @paulr90 Salut! Nu este nimic imposibil este doar ghinionul tau ca joci la noi in liga echipajului si managerii sunt foarte activ si nu avem voie sa trimitem scout 😃 ...curata lista ca termitele dupa fiecare simulare si nu prea prinzi jucatori din exterior decat portari 😃 dar in cateva zile o sa creasca valoarea jucatorilor si o sa se vanda mai greu ca pana acum si o sa ai mai mult succes 👍


 • @paulr90

  S-a explicat suficient, voi bloca acest topic.