Te laat nieuwe competitie

 • Dutch Users

  Hallo,

  Ik had een competitie aangemaakt, alleen was hij net gister afgelopen en was ik vandaag bezig met een nieuwe aan te maken. Kwam er te staan je hebt een slot leeg. Dus nu heb ik 400 coins moeten betalen om een nieuwe competitie aan te maken, terwijl dit 5 minuten eerder kon voor 136 dacht ik. Is dit nog op te lossen eventueel ? (ik heb wel reeds de nieuwe competitie aangemaakt).

  Vriendelijke groet,

  Jeroen


 • @zorbaduvi_nl Verschil zit hem in een competitie doorzetten of een compleet nieuwe starten. Weet niet hoe groot dat verschil is, maar daar zit verschil in.

  Zal verder niet op te lossen zijn, waarschijnlijk te complex.

 • Moderator NL

  @zorbaduvi_nl

  Daar kunnen we niets aan doen. Zoals Vertrigo al aangaf, zit er een verschil in Bosscoins tussen een nieuwe competitie aanmaken en een competitie verlengen. Een nieuwe competitie aanmaken kost 20 Bosscoins per team dat de competitie bevat. Bij verlenging van je competitie ben je ongeveer 6 Bosscoins kwijt per team. In bijvoorbeeld Engeland betaal je voor een nieuwe competitie dus 400 Bosscoins, terwijl je bij verlenging ongeveer 120 Bosscoins moet betalen.

  Je competitie verlengen kan totdat je huidige seizoen is afgelopen. Wanneer de competitie eenmaal gereset is, is de competitie verdwenen en kan je weer een nieuwe competitie aanmaken. Dan ben je dus de volle mep weer kwijt.