Oyuncularım satılmıyor
-
Ligimdeki diğer oyuncular bırakın oyuncularını satmayı artık al-sat yapmaya başladılar. Ne yaparsam yapayım bi türlü oyuncu satılmıyor, değeri virgülün üzerine kadar (x1.5 kat değer falan) çekmeyi denedim yine de olmuyor, adamlar 14 milyonluk oyuncuyu 39 milyona çatır çatır satarken 3 gündür listede bekleyen oyuncularım var. Bu soruna bir ÇÖZÜM BULUNSUN daha maç günü 1'de böyleysek 20'lerde nasıl olur tahmin bile edemiyorum..
-
@keremtiran Merhaba Transfer durumları şans işidir, oyuncularınızı 2,5 katından satamıyorsanız değerini düşürerek veya gün içinde değiştirerek deneyiniz.
Aynı gün içinde 10 oyuncu satılma ihtimalide vardır, 3 gün boyunca oyuncu satılmama ihtimalide.
Oyuncunuz 1 transfer simülasyonun da satılabilir, 3 günde de.
-
@osmsüpermenajer Haksızlık derecesine geldiğini düşünüyorum artık. Önceki takımımda da benzer bir problem yaşamıştım.
-
@keremtiran Merhaba ,
OSM'de oyuncuların transfer robotu tarafından satın alınma şansı oyuncunun değeri, yaşı, sakatlık durumu, performansı gibi daha bir çok sebebe göre değişebilir.
Transfer listesine oyuncuyu koyduktan sonra tek yapmanız gereken oyuncunun transfer robotu tarafından alınmasını beklemek. Değeri pahalı olan oyuncuların satışları değeri ucuz olan oyuncuların satışına göre daha geç olabilmektedir. Ve önemlisi şans da büyük bir faktördür.