Folyamatos Hiba
-
Szervusz Scott!
Folyamatosan(napi rendszerességgel 20-30 alkalom) ezt kapom mikor rákkantintok bármelyik menű funkcióra.:
Név: Én azaz Neymar Fan.
Fiók:mind a 4-él jelentkezik.(Főfiók;S1;S2;S3)
Platform:Webes felület.
Böngésző: Firefox és ChromeA böngészők "takarítása" nem oldotta meg a gondomat,és a folyamatos megjelenése a hibának eléggé bosszantó.
Remélem lehet javítani a hibát
Közbenjárásodat előre is köszönöm. -
@Neymar-Fan. ---nálam is mindig ez jön be,de ha a logómra kattintok,majd a "karrier"-re akkor beadja a 4 fiókot s minden normális
-
@Neymar-Fan. én is weben,viszont Exprolerrel nyomom
-
@STAR-WARS-67 said in Folyamatos Hiba:
@Neymar-Fan. ---nálam is mindig ez jön be,de ha a logómra kattintok,majd a "karrier"-re akkor beadja a 4 fiókot s minden normális
Igen Tényleg így van,viszont pár kattintás ide oda és jön a fenti helyzet! Mire beállítok vagy kezelem az edzéseket,és az eladást vagy a vételt,jó párszol kidob,és már idegesítő helyzetbe lépett nálam a dolog.
-
@Neymar-Fan. ---akkor nem'tom,mert utána nálam már nem ugrik vissza,csak ha kilépek a játékból...
-
@Neymar-Fan. Az említett böngészők legújabb, frissített verzióját használod, igaz?
-
@scottibrahim said in Folyamatos Hiba:
@Neymar-Fan. Az említett böngészők legújabb, frissített verzióját használod, igaz?
Igen.
Firefox:
Chrome:
-
Pontosan mikor is találkoztál ezzel a problémával először?
-
Pontosan? Már nem emlékszek!
De az biztos,hogy két három hete már szórakozik velem a rendszer!
Egy hete volt egy pár napos szünet,azt is hittem,hogy frissítettek valamin ami a problémát okozta, de sajnos vissza is tért a jelenség: -
Rendben, akkor majd összerakom a jelentést és továbbítom... Egyébként minden nap ugyanakkor jelentkezik a hiba vagy teljesen rendszertelen a dolog?
-
Sajnos teljesen rendezetlenül.
Reggel(hajnalban) is jelentkezik,ahogy napközben,illetve este folyamán.
Az előbb is többször jelentkezett ahogy állítottam be az egyik csapatomat:csatárt beállítottam,majd mikor a középpályát akartam,kilépett erre a hibaüzenetre,majd mikor újra visszamentem és folytattam a beállítást,a védőbeállításnál újra kilépett. -
Hónap közepén, még karácsony előtt lesz egy frissítés, az remélhetőleg megoldja majd a problémát. Elég nehezen körülhatárolható dologról van szó, ezért használtam feltételes módot...
-
Rendben,Köszönöm!