destek ekibi
-
ligde 16 takım var adam 13 takımı birden almış tek başına yönetiyor 6 kere şikayet ettim yine birşey olmuyor üstüne birde ne zaman söylesem karşınızda ış 6-3-1 oynatıyor ya da antrenman basıyor her maçım 30 şut 0-0 bitiyor. Aynı takımlara kendisi en az 7 atıyor kupada elendim çünkü sert oynayıp önceki maçlar en iyi oyuncularım sakatlandı birde kırmızı kartlar görünce iyice battım. Ligdede bugün yine 0-0 kaldım ve son 8 maçta 6.kez 0-0 kalıyorum diğer 2 maçta ligi bırakmış managerler zaten ama istifa etmemişle şikayetlere fotograf videoda koyulmuyor zaten
-
@logic99 Merhaba biraz üslübuna dikkat et ceza alabilirsin hile yaptıgını düşündüğün menajerin profiline girerek hile bildiriminde buluna bilirsin Emaile gelen linki onaylamayı unutmayın 72 saat içinde yönetici arkadaşlar gerekeni yapacaklardır.
-
@osmsüpermenajer said in destek ekibi:
@logic99 Merhaba biraz üslübuna dikkat et ceza alabilirsin hile yaptıgını düşündüğün menajerin profiline girerek hile bildiriminde buluna bilirsin Emaile gelen linki onaylamayı unutmayın 72 saat içinde yönetici arkadaşlar gerekeni yapacaklardır.