Geçmiş kariyerimdeki başarıların eksik taşınması hakkında
-
Merhabalar,
Ben 2009 yılından beri osm üyesiyim ve yer yer ara vermekle birlikte aktif bir kullanıcıyım.
Bazı başarılarım kariyerime taşınmamış. Örneğin kariyerimde geçmişte 3 kez kupa (hedef yada şampiyonluk değil) kazanmama rağmen "başarılarım" bölümünde 0/3 gözüküyordu. Geçenlerde 1 kupa kazandım ver başarılarımda kazanılan kupalar 1/3 oldu.
Menajer puanımın da kariyerim ve başarılarıma göre düşük olduğunu fark ettim. Benden çok çok daha tecrübesiz ve az başarısı olan menajerlerin puanı benden yüksek?
Bunun sebebi nedir acaba?
Şimdiden ilgi ve yardımlarınıza teşekkür ediyorum.
-
@xxxxxxest Merhaba
Başarılar bölümü 14 Ekim 2014 tarihinde oyuna eklendi. Bazı başarılar bu tarihten sonra kazandığınız başarıları saymaya başladı. Kupa Uzmanı bu başarılardar biridir, yani sadece 14 Ekim 2014 tarihinden sonra kazandığınız kupalar bu başarıya etki eder.
Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:
-
Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
-
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
-
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.
-