• Er is iets vreemds gaande in de CC CL.
  het land waarin we spelen is Spanje en Barcelona heeft Paulinho in zijn team (foto 1)
  echter staat deze ook op de TL als zijnde geboost en dat hij bij Barcelona speelt (foto 2)

  0_1529686757879_Barcelona.jpg
  0_1529686764541_TL CC.jpg

 • Moderator NL

  @dave-jansen_nl

  Dit komt omdat de engine Barcelona uit de Spaanse competitie en Barcelona in speciale competities (bijvoorbeeld Europese Kampioenschappen A) als aparte teams ziet. Dat betekent dat alle spelers in die teams als aparte spelers worden gezien. Hierdoor kon het dus voorkomen dat, ondanks dat Paulinho in Barcelona zit (Spanje), hij alsnog op de transferlijst/scout kon opduiken (Paulinho van Barcelona in Europese Kampioenschappen A).

  Gamebasics heeft eergisteren (21 juni) omstreeks 10:46 uur alle spelers die in meerdere teams op OSM voorkomen, als een en dezelfde speler aangeduid. Hierdoor zou het nu niet meer moeten voorkomen dat dit soort spelers 2 keer gekocht zouden kunnen worden. Zolang ze uiteraard nog in een van de teams zitten. Zodra ze verkocht zijn aan de engine kunnen ze weer door de engine op de transferlijst/scout worden geplaatst.

  Weet iemand in de CC CL toevallig wanneer Paulinho op de transferlijst verscheen?


 • Renkie even gevraagd of hij het nog wist.
  Hij zei gisteren (22 Juni) na 18:00, hij dacht 18:06 ofzo

 • Moderator NL

  Thanks. Ik heb het doorgegeven aan Gamebasics.

 • Moderator NL

  Alleen bij competities die na de fix worden aangemaakt zullen dubbele spelers niet meer voorkomen. Competities die voor de fix waren aangemaakt blijven de mogelijkheid op deze dubbele spelers hebben totdat de competitie is afgelopen.