Most komolyan ne egessetek mar ki.......
-
Ez nevetseges :DD
Kint van ugyebar a 2018-2019es szezon a Roman bajnoksagban, atneztem csapatokat pcrol minden. Elfoglalom az uj szezonos Szentgyorgyot erre a tavalyi szezon ligat inditotta el uj jatekosokkal... vagyis az uj Sepsivel vagyok de regi verzioban.. a Juventus Bukarest is itt van (aki mar masodosztalyos)de a Dunarea Calarasi (aki a 2018-19es szezontol van elszo osztalyba) csapata van bent. Azaz a Juventus Buk a Calarasi jatekosaibol all. Johet 2heten belul a harmadik lemondasom az ilyen bugos szar miatt. DEEEE persze nem lehet attekinteni a ligat, hogy megnezzem kik a managerek vagy milyen csapatok vannak mint regen.. nem.. foglaljam el csak igy veletlenszeruen es egessem ki magam. GG +10eves tapasztalatja van az osmnek de meg ilyenekkel egetik az ember :DDD +a CELOK is a regiek, a Volunari 18-19es csapattal 4celu kene legyen, de most utolso celu -
Próbálom értelmezni, hogy mit írtál, de nem megy.
-
Beleptem egy roman bajnoksagba ahol a csapatok keretei mar az uj szezon keretei alapjan vannak frissitve, nem a 2017-2018 keret van bent hanem a 2018-2019es keret, viszont a csapatok es a celok maradtak a regi 2017-2018as rendszerbol.. Azaz ha ramegyek Elerheto ligakra, ott roman bajnoksagon belul a jelenlegi idenybe elso osztalyba a Juventus bukarest nincs bent mivel kiestek, a hermannstadt bent van mivel feljuttak, viszont itt a ligaba minden a regi a kereteken kivul.. 2018-19 szezonba leptem be de a csapatok maradtak a 2017-18as szezonbeliek. A Juventus bukarest a Dunarea Calarasi jatekosaival van ellatva..
Roviden a ligaba ahol csapatot foglaltam el, ott mar a 2018-2019 szezon van bent de csak jatekosok teren kerult be a frissites, a csapatok/celok maradtak az elozo szezon beallitasai alapjan igy olyan csapatok maradtak bent akik mar kiestek es mivel bent maradtak igy azt a keretet kaptak meg ami aze a csapate aki helyettuk jutott fel.. -
+Voluntari is az uj szezonba 4. celu az uj keret miat, itt meg a bugos ligaba megkapta az uj keretet de utolso celu.. szoval 4celu kerete van utolso celukent..fasza..