Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

OSM WORLD/OSM NL

OSM: Oyun hakkında
    3
    6
    747
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • IrkçiNL_NL
      IrkçiNL_NL last edited by

Bir menajerin hem Osm World hem de Osm NL versiyonlarında birer hesap açma hakkı var.Fakat android uygulamada iki versiyondan birini seçmek zorunda kalıyoruz. Veuygulamada hesaptan çıkış yok. Tamam hileyi azaltmak için yapılmış olabilir bu ama her iki versiyonda da hile yapmadan oynayan insanlar da var.
      Benim önerim uygulamada her iki versiyondan da birer hesap ekleme hakkı verilmesidir. Görüş ve önerilerinizi beklerim.

SEXAFONN AYRINMENN 2 Replies Last reply Reply Quote 2
      • SEXAFONN
        SEXAFONN @IrkçiNL_NL last edited by

@irkçinl_nl Forum da kaç kişinin NL'de hesabı vardır ki ? Çoğu kişi nl nedir ondan haberi yoktur.Ben Olumsuzum 👎

iyi forumlar.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

IrkçiNL_NL 1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • AYRINMENN
          AYRINMENN @IrkçiNL_NL last edited by

@irkçinl_nl Gayet güzel fikir olumluyum

Gelen güncellemeden önce bir çok kişi ekipleride bilmiyordu ama öğrendiler.

Yeni Başlıyoruz

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • IrkçiNL_NL
            IrkçiNL_NL @SEXAFONN last edited by

@sexafonn said in OSM WORLD/OSM NL:

@irkçinl_nl Forum da kaç kişinin NL'de hesabı vardır ki ? Çoğu kişi nl nedir ondan haberi yoktur.Ben Olumsuzum 👎

iyi forumlar.
            Yorumunuz için teşekkür ederim.
            Fazla kişinin olmayabilir ama her iki versiyonda da emek harcayan insanlar var.Bu özgürlüğü OSM sunmuşken uygulamada zorluk çıkartması çok mantıksız geliyor bana.Ki bunun eklenmesinin kime ne zararı olabilir ki?

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • SEXAFONN
              SEXAFONN @IrkçiNL_NL last edited by

@irkçinl_nl Merhaba ben sadece önerinize yorum da bulundum.Oyuna ekleyen ben değilim bilemem ne zararı olup olmayacağını.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply Reply Quote -1
              • SEXAFONN
                SEXAFONN last edited by

Öneri yetersiz yorum aldığından Rafa kaldırılmıştır.

Iyi forumlar...

...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • 1 / 1
                • First post
                  Last post