Transfer Sorunu
-
Takımım Fiorentina Herkesten Çok benim oyuncularım satılması gerekirken bugünle beraber 3 gündür oyuncularım satılmıyor çok üyksek fiyatada koymadım 2 tanesi 18 2 tanesi 10'a koydum juventusun bile benden daha fazla oyuncusu satıldı sadece fiorentina değil diğer takımlarımdada bu sorun ile karşılaşıyorum ilgilenirmisiniz
-
@bekir-sezqin Merhaba Transfer simülasyonları tamamen osm motoru ile alakalıdır. Şansınızı arttırmak istiyorsanız her simülasyon saatlerinde oyuna girmeniz ve listede sürekli 4 oyuncu tutmanız gerekir. Bir oyuncuyu ne kadar pahalıya koyarsanız o oyuncunun gitme süresi o kadar uzayabilir tam aksine bazen de hemen satılabilir. Bu konuda şans farktörü çok önemlidir. İyi forumlar
-
@osmsüpermenajer said in Transfer Sorunu:
@bekir-sezqin Merhaba Transfer simülasyonları tamamen osm motoru ile alakalıdır. Şansınızı arttırmak istiyorsanız her simülasyon saatlerinde oyuna girmeniz ve listede sürekli 4 oyuncu tutmanız gerekir. Bir oyuncuyu ne kadar pahalıya koyarsanız o oyuncunun gitme süresi o kadar uzayabilir tam aksine bazen de hemen satılabilir. Bu konuda şans farktörü çok önemlidir. İyi forumlar