Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Server Seçme Özelliği

OSM: Oyun hakkında
    12
    20
    6354
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • rochas1990
      rochas1990 Turkish Users last edited by

Eski versionda server seçme gayet rahattı ama bu versionda kaldırıldı şuan ki server seçme şeklinde boş lig veya başlamamış lig bulmak çok zor lütfen bu server seçme imkanı verilsin tüm online oyunlarda bu server seçme durumu oyunun en temel yapı taşıdır ve oldukça basittir bu özellik neden nasıl kalktı bilinmiyor ve geri gelmesi gerekiyor

Bayram Karakuş SütlüPizza 2 Replies Last reply Reply Quote 2
      • Bayram Karakuş
        Bayram Karakuş @rochas1990 last edited by

@rochas1990 katılıyorum

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
        (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • RMeireeles
          RMeireeles last edited by

Ben hala nasıl server değişeceğimi anlamadım

alt text

• rochas1990
            rochas1990 Turkish Users last edited by

server değiştirmek kolay da o serverın içinde henüz başlamamış lig bulmak yada istediğin takımı bulmak işkence bazen saatler alıyo

over the rainbown 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • over the rainbown
              over the rainbown Turkish Users @rochas1990 last edited by

Malesef olumsuzum.Ligler böyle daha iyi doluyor.

rochas1990 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • rochas1990
                rochas1990 Turkish Users @over the rainbown last edited by

@over-the-rainbown said in Server Seçme Özelliği:

söylediğim şekilde olursa ligde kaç menajer var yazıyo zaten o doluluğa göre seçilebiliyo

over the rainbown 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • over the rainbown
                  over the rainbown Turkish Users @rochas1990 last edited by

@rochas1990 said in Server Seçme Özelliği:

@over-the-rainbown said in Server Seçme Özelliği:

söylediğim şekilde olursa ligde kaç menajer var yazıyo zaten o doluluğa göre seçilebiliyo

Yok onu kastetmiyorum.Eski sistemde belirli serverlerde kümeleşme oluyordu.Bircok lig boş kalıyordu.

rochas1990 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • rochas1990
                    rochas1990 Turkish Users @over the rainbown last edited by

@over-the-rainbown şimdi bi maç oynanıyo saat 1 de bıraksalarda insanlar istediği gibi rahatça server seçip erken saatte oynansa maçlar

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • A
                      Amplisa Turkish Users last edited by

en azından özel lig açanlar hangi serverda oynayacağını seçebilmeli diye düşünüyorum. Eğer böyle birşey varsa bilmiyorsam da nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim.

• J Lennon
                        J Lennon Turkish Users last edited by

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca hala ligler dolmuyor. Bu yüzden İngiltere dışına çıkamıyorum neredeyse.

Bayram Karakuş 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • SütlüPizza
                          SütlüPizza @rochas1990 last edited by

@rochas1990 KATILIYORUM

Geçmişine Taş Atanın Gelecegine Bomba Atarlar . !

• Bayram Karakuş
                            Bayram Karakuş @J Lennon last edited by

@J-Lennon bulunduğun ligin ilanını vererek yada menajerlerin profillerine girip davet ederek ligini doldurmaya çalışabilirsin

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif

J Lennon 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • J Lennon
                              J Lennon Turkish Users @Bayram Karakuş last edited by

@Bayram-Karakuş şu anki ligime başlarken 15 menajer vardı. şu an 8 kişiyiz. 2'si hileciydi. 5'i istifa etti. Bu yüzden dolu ligler de güvenilir olmuyor. Dediğin gibi ilan vermek işe yarayabilir.

Bayram Karakuş 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • Bayram Karakuş
                                Bayram Karakuş @J Lennon last edited by

@J-Lennon ben şahsen liglerin hazırlık döneminden başlıyorum sezonu başlamış bir lige girmeyi asla tercih etmiyorum, ki çoğu menajerlerde ( kıta tamamlamaya çalışmayanlar hariç) ligde maçlar oynanmışsa tercih etmiyorlar. Sezonu başlayan ligin ilanını versen bile doldurmakda yada lige menajer çekmekte baya zorlanabilirsin

J Lennon 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • J Lennon
                                  J Lennon Turkish Users @Bayram Karakuş last edited by

@Bayram-Karakuş aynen ben de hep hazırlıktayken başlıyorum.
                                  Bu oyunun en büyük sorunu boş ligler. Lig ararken bakıyorum 5 kişiden fazla lig yok gibi hazırlık aşamasında. Bir de bahsettiğim İspanya, Fransa ligleri. Çok fazla lig açılıyor 5 büyük ligde. Bence yarı yarıya dolu olmayan ligler başlamamalı.
                                  Geçen sezon lige alım başlığında İsviçre ligini görüp gittim. Bitince başlığa tekrar baktım ilan yoktu. Lige alım başlığı daha aktif olmalı.

• Playboy Cowboy
                                    Playboy Cowboy Turkish Users last edited by

server nerden değiştiriliyor

• Outlawz99
                                      Outlawz99 last edited by

Olumlu , hatta çok server var bazı serverlar kaldırılsa yarıya düşürülse , lig yoğunluğu bir nevi artar..

• YnsKya08
                                        YnsKya08 last edited by

Artık her ligde hileci kesin oluyor adamın 1 ana hesabı 2 de yan hesabı var buda bizi ülke sıralamasında geri düşürüyor bence bu kişiler tespit edilip üyeliklerinin silinmesi lazım.

Ayaqli Ceset 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • Ayaqli Ceset
                                          Ayaqli Ceset @YnsKya08 last edited by

Maçlarımız çok geç oynanıyor. Server seçme olsa çok iyi olur.

Server değiştirme yok ama arkadaşın biri yapılıyor dlyor, o nasıl oluyor?

Bin Cihana Değişmem Şu Öksüz TÜRKLÜĞÜMÜ!
                                          Şampiyon Kırşehir Belediyorspor
                                          O Sene Bu Sene Amatörde Son Sene Kırşehir'im

SEXAFONN 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • SEXAFONN
                                            SEXAFONN @Ayaqli Ceset last edited by

@Ayaqli-Ceset @rochas1990 Merhaba arkadaşlar server değişimi için şu anlık bir yol olarak takım seçili olan hesabınızdan Topluluk>Aktif ligler yolunu izleyerek serverden lig seçerek lig adını kopyalayarak o lige dahil olup server değişebilirsiniz.şimdi adını yazdığım serverler erken oynanan serverler bunlar size yardımcı olur umarım. (Cesc, Cristiano, Dimitar, Francesco, Gheorghe)

İyi Oyunlar

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

• 1 / 1
                                            • First post
                                              Last post