HIBA: eltűnő vagyon és tallér
-
Olyan problémám akadt, hogy eltűntek a tallérjaim (kb 10 db) és a pénzem (10M) a játék során, pedig biztosan nem költöttem el. Kérdeztem más menedzsert is, ő is jelezte, hogy eltűnt a tallérja, pedig nem költötte el. Mi lehet ennek az oka? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Első körben megváltoztatnám a fiókhoz tartozó jelszót... lehet, hogy valaki feltörte a profilodat. Ki volt az a másik menedzser egyébként, aki hasonló problémát jelzett?
-
A másik menedzser, aki ezt említette: lymphocyta.
Annak kellene valami nyoma lenni, ha elköltik a pénzem? De csak a saját átigazolásaimat láttam...
-
Mikor tűnt fel, hogy hiányzik a pénz és az érmék?
-
Nekem: 08. 03. pénteken. Beutaltam délután a pénzt a bankba, a malacperselybe, aztán egyszer csak 0 vagyonom volt és hiányzott néhány tallér.
Lymphocyta: 08. 05. vasárnap említette, hogy eltűntek a tallérjai, 31-ről 16-ra csökkent.
-
Ha betetted a pénzt a bankba, akkor az valószínűleg még ott van. Ha pedig közben olyasmit csináltál, amiért fizetned kellene a klubvagyonból, például edzésre küldtél játékost, akkor annak az árát az érméidből fizetted ki.
-
Elküldtem edzésre a csapatot, felállítottam a kezdőt és beutaltam a pénzt a bankba péntek 15:00 körül. Aztán amikor később beléptem kb. 18:40-kor, akkor láttam, hogy nincs meg a pénz a bankban és a tallérok közül is hiányzik. Közben nem néztem rá, nem nyomkodtam a telefont és nem gondolom, hogy a zsebembe benyomódott volna...
-
Most mennyi pénz van a számlán? Ahogy írtam, egy kép sokat segítene.
-
Kép sajnos nincs, ráadásul azóta adtam-vettem játékosokat, szóval csak a leírásom van! Én már keresztet vetettem a pénzre és a tallérra is. Leginkább az volt a célom a probléma jelzésével, hogy kiderítsem ez általános hiba, vagy csak 1-2 embernél jelentkezik?
-
déja vu érzésem van
-
Üdv! Ez a hiba nekem is felmerült. 08.11-én 12m klubvagyonnal rendelkeztem. Megcsináltam az edzéseket, meg amihez pénz kellett , beutaltam a bankban és amikor visszaléptem legközelebb 0 0 volt. A felhasználói nevem: sziki12!
-
Böngészőben próbáltad?
-
@scottibrahim
Alkalmazásból utaltam be a vagyont, de ha böngészőből nézem úgy is ugyanaz a helyzet. -
Emlékszel, hogy nagyjából hány óra körül?
-
@scottibrahim
Délelőtt folyamán. Kb fél 11. -
Szervusztok!
Akik jeleztek:A "pénzbeli" változáson kivűl nem volt más "furcsaság"!
Mert ahogy Scott írta ,szerintem is fiók feltőrések,belépések vannak a háttérbe!
A játék búgjai nem így szoktak jelenkezni.