• Dutch Users

  Ik heb al bijna 2 jaar niet gespeeld en ik heb geen managerpunten meer. Vroeger had je een seizoenskaart nodig geloof ik om die te zien, hoe krijg ik ze nu weer ?


 • De managerranking van Online Soccer Manager werd dus jarenlang gedomineerd door een klein groepje managers die zich lang geleden ingeschreven hebben. De meeste managers zelfs nog voor 2005. Voor andere managers was het vrijwel geen doen om ooit in de buurt van de top te komen. Hier hebben we nu iets aan gedaan. Je managerranking wordt namelijk een klein beetje anders berekend. De managerpunten die je recent vergaard hebt, tellen voor 100% mee. Echter, punten die langer geleden behaald zijn zullen minder mee gaan tellen voor je ranking. Met andere woorden, de regel is: hoe recenter je punten behaald zijn, hoe meer ze meetellen voor je ranking. Alle punten die je behaald hebt tellen overigens nog mee, alleen tellen 'oude' punten dus minder. Om precies te zijn: de punten van de laatste 180 dagen tellen voor 100% mee. Daarna worden de punten 520 dagen steeds iets minder waard tot ze uiteindelijk nog voor 1% meegeteld worden. Alle punten ouder dan 700 dagen tellen mee voor 1%. Managers die langer dan een maand offline zijn geweest, worden niet meer in de ranking opgenomen, nog een kans voor actieve managers om hun ranking te verbeteren.

 • Dutch Users

  Bedankt voor je antwoord. Betekent dat ik al mijn managerpunten dus kwijt ben omdat ik 2 jaar niet online ben geweest?


 • @rakone_nl

  Niet allemaal, morgen zal je zien dat er nog een x aantal mp over zijn

 • Moderator NL

  @rakone_nl

  Zie bovenstaand. Wanneer je dan weer een keer inlogt zou je 24 uur later weer je managerpunten moeten zien. Er zit op dit moment wel een bug in waardoor alle managerpunten op 0 blijven staan. Het zou dus kunnen dat je managerpunten niet zichtbaar worden. Dit is een bekende issue en wordt aan gewerkt.

 • Community Manager

  @rakone_nl
  Je managerpunten staan sinds vandaag weer op je profiel en je staat ook weer in de ranking opgenomen. Daarom zal ik bij dezen je topic sluiten.