• Ik heb nu 2 vrije clubslots. Maar, als ik op een nog gesloten clubslot klik, krijg ik deze melding
  0_1534754950489_8c20ca06-8807-4be7-8b89-a87e24af1840-image.png

  Betekend dit dus dat als ik een invite krijg voor een competitie, dat ik deze dan kan accepteren op een (nog) gesloten clubslot?


 • Je managed nu Fortuna Sittard op je slot 1. Slot 2 is ook beschikbaar om een team te managen op dit moment. Voor je slot 3 dien je eerst nog 15 dagen ervaring erbij te krijgen voordat je deze beschikbaar hebt, voor slot 4 geldt hier een termijn van 45 dagen.

  Je kunt dus op dit moment nog maar twee clubs managen, totdat je de juiste hoeveelheid ervaring hebt opgedaan.


 • @joost-sœter_nl Dat begrijp ik (alsnog bedankt voor je reactie), maar het gaat om het laatste zinnetje: "Je kunt ook een extra club managen als je uitgenodigd wordt door een andere speler via vrienden."

  Toevallig genoeg vroeg iemand aan mij tijdens mijn eerste dag op OSM, of ik hem een invite kon sturen zodat hij een 4e club kon managen. Nu heb ik zojuist even gekeken hoe lang hij al OSM speelt, en als ik de gegevens moet geloven is hij nog iets minder dan een maand geleden gestart met OSM. Dit betekend dus dat het waarschijnlijk mogelijk is om meerdere slots vroegtijdig te openen, als je invites krijgt (dat denk ik tenminste)


 • Als dat er staat zou het kunnen denk ik.


 • @tim3838_nl Ja denk het zelf ook, maar ik wacht even op officiële bevestiging. Liever dat ik zeker weet dat het kan in plaats van nu overhaast een club kiezen
  @Joost-Sœter_NL Heb je invite ontvangen, maar om de een of andere reden kan ik alleen maar met mijn 2e slot accepteren (heb dat niet gedaan, wil graag alle 4 de voorbereidingsdagen benutten, dus sorry daarvoor). Als ik op een 3e of 4e slot klik, gaat de site heel eventjes naar het selectiescherm, maar daarna gaat mijn scherm weer terug naar mijn home pagina

 • Moderator NL

  @the-unbending-blade_nl

  Ook om een invite te kunnen accepteren moet het clubslot beschikbaar zijn om een team te kunnen managen. Aangezien je nog niet genoeg ervaring hebt opgedaan, zijn je derde en vierde slot nog niet beschikbaar en dus kan je daar nog geen team managen. Ook niet via een invite, zoals je zelf al hebt ondervonden.