• Hungarian Users

  Hali!

  Mi az oka annak, hogy miközben a visszaszámláló óra még 2 órát jelez az aktuális meccsemig mégis időközben a rendszer fogta magát és leszimulálta a meccset? Ez sajnos nem az első eset és roppant idegesítő! Ma pl. egy sima, ám de fontos meccsem ment el csak azért mert éppen a kezdőcsapat összeállításával bajlódtam mikor, kidobott a rendszer és szépen leszimulálta a meccset azokkal a beállításokkal ameddig jutottam. Mindeközben 2 óra volt vissza meccsig. A többi csapatomnál is ugyan ez a szituáció volt, ott szerencsére nem buktam a meccset.

  Köszi

 • Community Manager

  Erről már nagyon sokszor beszéltünk. A központban látható időpont a meccs kezdésére csak egy becslés, ami az előző forduló szimulációs idejét veszi figyelembe. Csúszás még a szerverek tökéletes működése esetén is előfordulhat, az indok pedig viszonylag egyszerű. Naponta több száz liga tűnik el, vagyis ér véget a szervereken, a kevesebb bajnokság pedig gyorsabb pedig szimulációt eredményez, extrém esetekben akár órákkal korábban is megvan a meccsed eredménye. Persze ugyanez fordítva is igaz: előfordulhat, hogy egy szerveren az adott napon több száz új ligát hoznak létre a menedzserek, ez pedig lelassítja a szervert. Ezért találkozunk néha azzal, hogy a jelzett időpontnál sokkal később indul egy-egy fontos találkozó.
  A játék általában megpróbálja egyenletesen szétszórni az új ligákat a szervereken, de még így is előfordulhat olyasmi, amivel te is találkoztál. Az egyetlen védekezési mód az lenne, hogy beállítasz mindent este hétre, nem hagyod a dolgokat az utolsó pillanatra és nem számolsz azzal, hogy be tudsz még jelentkezni egyszer a meccs előtt.

 • Hungarian Users

  Szia!

  Ezzel nem lenne gond, ha nem kellene érte fizetni, így konkrétan egy szolgáltatás ami durva hibát tartalmaz. Ez is egy program amit lehetne máshogy tervezni. Minek éjszakázik az ember hogy edzessen? Az hogy ez sima bajnokságban előfordul néha az talán ok,de pl. a MEB-en többen megszívtuk, ott pedig azzal tudnál trükközni hogy a végén állítasz. Így aki tegnap otthon játszott és nem állított duplán szívott. Azért ne várja már senki hogy este 7-től minden nap itt üljek. Akkor ne keljen fizetni hogy Coint-ot vásároljak és nem várok semmi extrát.


 • Sziasztok!
  Scott nincs is ezzel gond,csak lenne valami jelzés ilyenkor!
  Pl.Előre hozzák Barcelona meccsét 3 órával,de nekik nem szólnak hogy hamarabb van a meccs,csak arról hogy kikaptak 3-0-ra,mert nem jelentek meg!
  Rendben hogy egy sima ligában ez elmegy ahogy leírtad.De nem megy el magyarázatként egy WCC-n,vagy esetleg egy MEB-n,vagy hasonló megmérettetésen.
  Azért ilyen eseteknél,és ismételve magam,kéne valami "jelző" rendszert csinálni.

 • Community Manager

  A probléma az, hogy a szimuláció időpontjáig nem világos, hogy hány liga van a szervereken... vagyis nem lehet napközben semmilyen jelzést adni, mert mindig csak az utolsó pillanatokban derül ki, hogy aznap pontosan mikor is indul pontosan a mérkőzés. Tudom, hogy nehezen hihető, de... a jelenleginél pontosabb rendszert nem igazán tudok elképzelni, mert nem tudom, hogy ahhoz mi lenne a kiindulási alap.


 • @scottibrahim
  Sorszámmal ellátott bajnokság megoldaná a problémát.(Amit mi is látunk.) Este hétkor már tudná mutatni, hogy hanyadik lesz a sorban.

 • Hungarian Users

  Hali!

  Akkor továbbra is az a kérdésem miért kell fizetni érte? Mondok egy kicsit sarkos példát: Venni akarok egy cipőt, de látom hiányzik a talpa, mikor ezt jelzem azt mondják tudom, hogy nincs talpa de nem tudok vele mit csinálni. Na kb most itt járunk.

 • Hungarian Users

  @Conte78 hali-én ezt úgy oldottam meg,hogy az utolsó napi edzés kb. 15-18 óra közé essen.S akkortól már megvan a kezdőcsapat és edzeni is tudok..talán ez egy jónak tűnő megoldás lehet


 • @STAR-WARS-67

  Egy MEB-szintű bajnokságban azért nem csak úgy megy h lejár az edzés és lövöm a taktikát estére...

 • Community Manager

  Sajnos egyelőre marad a jelenlegi rendszer... egészen addig, amíg ki nem találnak valami olyasmit, ami mindenkinek jó. Még egy sajnálom az okozott problémákat, de pillanatnyilag meg kell elégednetek a fenti megoldással.