Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@Byku-Duma-Warmii wersja poprawiona
-
Już nie mogę sie doczekać kolejnych indywidualnych Mistrzostw Polski .
-
@dovco_handf Najpierw MPP Jerzy Tak myślę z kim by tu pograć w parze...Wybór jest jeden,Najlepszy Przemo w Polsce
-
@huzar-shakir No to masz kandydata partnera w MPP
-
@dovco_handf wiem.tylko najpierw podanie napiszę do mistrza...
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF Coś czuję że @Przemek-Kaszti będzie miał z czego wybierać i myślę że kilka osób też będzie miało propozycje, zresztą w Polish Eagles było sporo finalistów oraz jeszcze poprzedni finaliści z naszej grupy.
-
@przemek-kaszti
@Rusewicz
@marcin657827
Jeszcze jedna informacja odnośnie zakończonych mistrzostw. Udało mi się wynegocjować skromne, bo skromne, ale jednak nagrody za 3 pierwsze miejscaIndywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
Winner: @przemek-kaszti 1500 BC
Silver: 2nd place: @Rusewicz 250 BC
Bronz: 3rd place: @marcin657827 50 BC -
Champions: 2011 - Sir Marek Myjchrzak 2012 - Sir Marek Myjchrzak 2013 - Fanatyk22 2014 - borynos 2015 - Hustin Doffman 2016 - Łukasz Kowalski 2017 - Łukasz Kowalski 2018 - Przemek Kaszti
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Winner: @przemek-kaszti 1500 BC
Silver: 2nd place: @Rusewicz 250 BC
Bronz: 3rd place: @marcin657827 50 BCJeżeli będziemy grali sparingi, trenowali zawodników, w mistrzostwach weźmie udział jeszcze więcej menadżerów - to wszystko wpłynie na co? Na większe nagrody. Im większe sobie robimy ograniczenia - tym mniejsze otrzymujemy nagrody do rozdzielenia wśród zwycięzców. Trzeba mieć tą świadomość. Nie ma nic za darmo w biznesie. A OSM to biznes i to dobry .
-
@dovco_handf Jurku wydajemy od groma na tą grę, więc takie rzeczy jak mistrzostwa danych krajów itd piwnny mieć bez żadnych ale nagrody i to większe niż 250monet
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ale mimo wszystko dziękujemy za starania z Waszej strony. Lepszy rydz niż nic
Do wyboru było wziąć chociaż to (nagrody jak rok temu), lub nic... Każde coś jest lepsze od niczego jak piszesz .
-
I jeszcze dwie nagrody z innej puli, dodatkowe, które udało mi się wynegocjować do naszej ósmej edycji indywidualnych Mistrzostw Polski OSM.
Najlepsza niespodzianka tego wydarzenia - menadżer, który miał niesamowitą skuteczność i którego się nie spodziewano jako debiutanta, że będzie w grupie faworytów (5. miejsce w debiucie na koniec mistrzostw) 100BCs @Magic-89-1r .
Najlepszym aktywnym menedżerem na forum w tym wydarzeniu został wybrany: @huzar-shakir (został wyeliminowany w półfinale).
-
@dovco_handf Dzięki za wyróżnienie i wynegocjowanie nagród.
-
@Dovco_HandF Dzięki bardzo za wyróżnienie choć za wiele to się już w finałowej batalii nie udzielałem,no chyba,że w tę nagrodę wliczono też mój rekord 21 meczy z rzędu bez porażki
-
@dovco_handf fajnie, że poszły nagrody ale za 1 miejsce 1500 a za 3 50? Trochę śmieszne mogłeś to w jakiś bardziej sprawiedliwy sposób podzielić.. Do tego osoba z 4 msc nie dostaje nic a 5 magic 100 BC jako odkrycie turnieju a @Marcin657827 50bc? Co nie którzy z pewnością czują się urazeni takim podziałem...
1.1000BC
2.500BC
3.250BCMVP. 250BC
Zdecydowanie lepiej by to wyglądało i bardziej sprawiedliwie -
@daroo933 I znowu kłania się czytanie ze zrozumienime i czepianie się wszystkiego, czego się tylko da. Chyba najlepiej będzie zorganizować następny turniej bez nagród
Sprawdź jakie nagrody były rok temu lub dwa lata. Zawsze najważniejszy jest zwycięzca, to jego historia zapamięta i on zawsze dostaje najwięcej. Reszta jest tłem i otrzymuje symboliczne nagrody.
Odkrycie turnieju jest z innej puli, przecież wyraźnie napisałem. Rozdzieliłem nagrod tak jak mi zaakceptowano - osobiście chciałem 10 x tyle dla każdego. Nie dało się. Jest jak jest, inaczje nie będzie.
Rozumiem, że ci się to nie podoba i nie ma tak, żeby zawsze wszystko wszystkim odpowiadało.
Pozdrawiam, zamykam i do zobaczenia za rok .