Android (Google Play Store) OSM SORUNU
-
Merhabalar,
Ben android telefonumdan OSM oynuyorum. Fiber altyapı olan yerlerde wireless bağlantısı üzerinden internete bağlanınca uygulama açılmıyor.
Yani, kendi gsm operatörümün interneti ile osm'yi çalıştırıyorum.
Keza (fiber olmayan yerlerde) wireless üzerinden osm'yi çalıştırıyorum.
Fakat bağlantı fiber olunca (hem 2.4 GHz hem de 5.0 GHz modem ile) "internet bağlantınız yok" diyor.Sorunu çözebilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler.
-
@xxxxxxest sorununuz oyunla ilgili değil de internet bağlantınızla ilgili gibi gözüküyor
-
hayır ama sorunu yaşadığım fiber altyapılı wireless bağlantısında, osm'yi çalıştırmak haricinde telefonumla ilgili tüm internet işlemlerinde sorun yaşamıyorum (facebook,youtube,mobil bankacılık, google play'dan çeşitli uygulamalar indirmek, radyo dinlemek vb..) sadece osm açılmıyor ki bu çok ilginç.
Ayrıca şu da var ki: ben bu sorunu yaşarken (telefonum LG G4), benim wirelessıma bağlı olan IPHONE telefonlarda OSM çalışıyor.
Bu yüzden sorunun android'de yer alan OSM uygulamasında olduğunu düşündüm.
Yazılımdan anlamam ama sorunu sadece fiber altyapılı wireless bağlantısında- android telefonda yaşıyorum ve ıphone'lar yaşamıyor. Bence sorun OSM uygulamasında.
Teşekkürler.
-
@xxxxxxest Merhaba,
Tarayıcı ayarlarınızı resetlemeyi denediniz mi? OSM verilerinide silebilirsiniz.
Hatta tüm çerezleri şifreleri vb. sıfırlayınız.
Sorun devam ederse uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyiniz.