Eltűnt a csapat, amit irányítottam
-
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy most, amikor beléptem beállítani a csapatokat estére, a főfiókon szezon közepe fele voltam a belga bajnokságban. Beléptem a csapathoz, aztán kilépett a főmenühöz, mintha a karrier gombra mentem volna, ahol a fiókjaim vannak, de üres volt minden, nem lehetett semmit kiválasztani, majd frissítettem a böngészőt, nem történt semmi. Vártam kicsit beléptem újra és eltűnt a csapat, mintha lemondtam volna. Ezen kívül két csapatom van, azok megmaradtak.
-
@JoeBarta Nálam is ugyan ez van.
-
Láttam, nem értem mi lehet a gond...
-
Én sem tudom, hogy mi történt. Annyit hallottam, hogy gondok vannak öt szerverrel, nyilván ezek valamelyikén vannak a csapataitok. El egyik sem veszett, vissza fogják kapni amint sikerül elhárítani a problémát, ennél többet egyelőre én sem tudok mondani a dologról.
-
Köszi a segítséget!
-
A kettes és hármas fiókomról nekem is eltűntek a csapataim.
A hármast új meghívóval sikerült visszaállítani.
A kettes még pihen. -
Mindenki visszakapta a csapatát?
-
@scottibrahim én még nem
-
én sem kaptam
-
Én a 2-es fiókon eltűnt csapatot még nem kaptam vissza.
A hármas fiókba új meghívóval újra be tudtam lépni,de ezt úgy kezeli,mint egy első belépés
és ezáltal az összes menedzserpont eltűnt.Így az összes erre a fiókra fordított credit is elveszett.
Remélem az OSM vezetőség kárpótolni fogja az érintetteket. -
Sziasztok!
Nálam is ez a probléma, ami nektek. Reggelre a főfiókban lévő csapat eltűnt.
Nyitott klubfióknak jeleníti meg.
Ahogy olvasom, szerverhiba történt, San Marinoban vagyok. Kicsi ideges vagyok, mert a helyezések múlnak ezek.
Сан-Марино
Ha ez segít, Cailungo csapat.
Hova tudok még írni?
Köszönettel srácok! Nagyon jó az OSM amúgy!
Üdv -
Ma reggel tűnt el?
-
@scottibrahim
Most nyitottam meg, igen, reggelre....
Köszönöm a segtséget!!!
Сан-Марино, Cailungo.... -
Rákattintva a Cailungo-ra bejönnek a játékosok....
Furcsak, hogy a többi menedzsernél megmaradtak a csapatok.
Köszönök mindent!!!!! -
Valami új fejlemény esetleg?
Köszönöm előre is! -
Még semmi, de ha lesz valami, akkor le fogom írni.
-
@scottibrahim
Nagyon köszönöm! -
Működik ismét, köszönöm a segítséget!!!!
-
Szia Scott,
Mikorra várható,hogy megoldják a korábban leírt problémát?
Még két nappal a hiba után is "válasz csapatot"állásban van a kettes fiókom.
Emellett kérdezném,hogy a felhasznált coinokat milyen módon tudom visszakapni mindkét fiók
tekintetében?
Gondolom ez az utolsó kérdés más érintetteteket is érzékenyen érint. -
@gyalusbenedek Összegyűjtöm, hogy kinek nincs még meg a csapata, aztán vissza lesz állítva minden, menedzserpontokkal együtt. Ezért sem kellett volna a hármas alfiókoddal visszalépned a ligába, mert ott ezzel tényleg elmentek a menedzserpontok. Semmilyen kárpótlásról nem tudok, valószínűleg nem lesz ilyen.