• Dutch Users

  Op mijn profiel staat dat ik maar 5000punten heb ong. Terwijl ik met Juventus alleen al 5200 had. Help?


 • @fenerf_nl

  Nieuwe update puntentelling

  De managerranking van Online Soccer Manager werd jarenlang gedomineerd door een klein groepje managers die zich lang geleden ingeschreven hebben. De meeste managers zelfs nog voor 2005. Voor andere managers was het vrijwel geen doen om ooit in de buurt van de top te komen. Hier hebben we nu iets aan gedaan.
  Je managerranking wordt namelijk een klein beetje anders berekend. De managerpunten die je recent vergaard hebt, tellen voor 100% mee. Echter, punten die langer geleden behaald zijn zullen minder mee gaan tellen voor je ranking. Met andere woorden, de regel is: hoe recenter je punten behaald zijn, hoe meer ze meetellen voor je ranking. Alle punten die je behaald hebt tellen overigens nog mee, alleen tellen 'oude' punten dus minder.

  Om precies te zijn: de punten van de laatste 180 dagen tellen voor 100% mee. Daarna worden de punten 520 dagen steeds iets minder waard tot ze uiteindelijk nog voor 1% meegeteld worden. Alle punten ouder dan 700 dagen tellen mee voor 1%.
  Managers die langer dan een maand offline zijn geweest, worden niet meer in de ranking opgenomen, nog een kans voor actieve managers om hun ranking te verbeteren.

 • Moderator NL

  @fenerf_NL Zie bovenstaande post.

  @Joost-Sœter_NL Thanks 🙂