• Hungarian Users

  Sziasztok! Az OSM alkalmazást is érintő problémával találkoztam egyik ismerősömnél, már egyik telefonokkal (speciálisan a Xiaomi Redmi 5a és társai) foglalkozó cég hivatalos fórumán tett egy bejegyzést, de gondoltam itt is megosztom, hátha esetleg valaki találkozott hasonlóval (vagy esetleg ettől a gyártótól van készüléke és használja az OSM-et). Érdekes olyan szempontból, hogy minden be van állítva, értesítés megjön hang nélkül.
  Köszönök minden segítséget!
  üdv,
  sunstealer

  p.s. Itt vannak a levél lényegi elemei:

  "Sziasztok!

  Egy konkrét kérdéssel (képekkel alátámasztva) fordulok hozzátok a push notification értesítő hanggal kapcsolatban. Gyakorlatilag minden létező opciót kimerítettem, ami a tudásomat illeti. Lehet nem sok, de ez van. 🙂
  A készüléken megkapok minden push értesítést, azonban egyes alkalmazásoknál nincs hang, holott mindent beállítottam, az engedélykezelőtől az akkumulátorkímélőig. A Gmail pl. működik rendesen, képernyőzáron is jelez. Az általam még gyakran használt Online Soccer Manager játék is küld push üzenetet, de hangot nem ad ki a készülék. Ha rámegyek a push értesítésre, hosszan nyomva azt jelzi, hogy minden hang bekapcsolva. Az alkalmazás újratelepítése nem segített, értesítés van, hang nincs. Még az jutott eszembe, hogy megváltoztatom az alapértelmezett értesítési hangot, de az sem vezetett eredményre.
  Egy 7-es androiddal rendelkező táblagépre is feltelepítettem, beállítottam (szerintem, tudásom legjava szerint) mindent, ugyanúgy "nem ad ki magából hangot", de a push értesítés megérkezik. Egy két külföldi miui fórumon végigböngésztem és ott tanácsolták, hogy egy factor reset esetleg segíthet. Hát azt nem csináltam meg. Nem szeretnék régebbi androidos verziókkal példálózni, de 4.4-esen és 5.0-án simán ment minden HANGGAL.

  Mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégére, előre is köszönöm a segítsége, hasznos tanácsokat!"

 • Community Manager

  Átteszem a beszélgetésekhez, ott talán több a látogató.

 • Hungarian Users

  Köszönöm szépen 🙂