• Community Manager

  @xKevin916x kérésére indul egy új játék a fórumon, a részleteket és a szabályokat ő fogja elmagyarázni. 😉


 • Üdv emberek! 😀

  A játékról röviden:
  Ez a játék egy szimulációs játék, amely körökre van osztva és a játékosok (túlélők) döntésein alapszik. Minden döntés hatással lesz a jövőre, ezek a döntések elsülhetnek jól is és rosszul is. A játékban a kiinduló pontodtól, a felszerelésedtől, az élelmiszereid mennyiségétől, az egészségi állapododtól, a megtenni szánt út távolságától és a közelben lévő zombik mennyiségétől és még néhány plusz dologtól függően sorsolódik ki, hogy mi fog történni.
  A játékban a legnagyobb hatással a döntéseid szolgálnak! Minde adandó alkalommal kapsz majd opciókat, hogy mit cselekedhetsz, de vigyázz, sokszor a rizikós lehetőség komoly károkkal járhat, illetve néha jobb a könnyű, de biztonságos utat választani! 😌

  A szabályzat:
  A játék körökre van osztva, minden körben új interakciókat lehet végrehajtani. Lesz egy kiválasztott nap amikor a következő kör jön, példaként folytatnám az illusztrálást. Tegyük fel hétfői napon indul az első kör, mindenki leírja (majd a térkép segítségével) hogy hová szeretne menni lootolni (kipakolni egy épületet). Erre hamarosan kaptok egy lehetőségsorozatot, ez lehet hogy ad neked 2 opciót, de akár 5-öt is kaphatsz. Mondjuk csütörtökig mindenki leadja a válaszát, ergó csütörtökön a következő kör úgy kezdődik, hogy leírom a fejleményeket, hogy miktörténtek: találtatok-e új cuccot, élelmet vagy csak megsérültetek, vagy történt-e valami különleges.

  A cselekvéslimit annyi, hogy 1 körben csak 1x lehet menni épületet átkutatni!

  Néha lesznek plusz események is, tegyük fel jön egy helikopter és támogató felszerelést dob ládák formájában a túlélőknek, vagy épp valamelyik városrészt ellepi egy zombi horda, stb stb...

  A karaktered:
  Mielőtt elkezdődik a játék, szükséged lesz egy egyéni karakterre, ez TE leszel majd, a túlélő!

  Első sorban gondold ki fejben a karakteredet, majd készítsd a karakterszerkesztő oldalon, DE VÁRJ MÉG! Előtte leírom mikre figyelj!

  Először is az oldal: KARAKTERSZERKESZTŐ

  A szerkesztőn belül, felül látható lesz egy olyan részleg ahol fel van tűntetve, hogy: Load, Save, Samples stb.
  Itt a legelső ikonra, a Load-ra kattints rá és illeszd be ezt a kódot:

  2.5b7m1Character Name*Hair:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,23,Eyebrows:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,21,Eyes:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,20,Nose:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,27,Mouth:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,18,Beard:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,26,Ears:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,19,Skin:,fraBlank,F79E72,F8B684,100,100,6,Mask:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,22,Headgear:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,29,Undershirt:Standard,fraBlank,00B23A,7CC774v,100,100,7,Overshirt:Standard,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,8,Coat:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,25,RightGlove:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,17,LeftGlove:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,16,Insignia:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,9,Neckwear:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,24,Belt:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,15,Leggings:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,10,Overleggings:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,11,Pants:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,14,RightFoot:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,13,LeftFoot:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,12,Back:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,3,Wings:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,4,Tail:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,5,Aura:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,2,Companion:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,31,Background:Standard,fullscreen,FFFFFF,FFFFFF,100,100,1,RightHand:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,30,LeftHand:,fraBlank,FFFFFF,FFFFFF,100,100,28,#

  Ez azért fontos, hogy meglegyen a fehér háttér és a karaktered póza. (Ezeken kérlek ne változtass, mert ez kell majd nekem a további szerkesztésekhez!)
  A bőrszínt változtathatod meg a nemedet, de nyilván valósághű bőrszínekre állítsd a karaktered és ne zöldre, meg lilára. 😅

  A feladadot mostmár, hogy elkészítsd a karaktered! Szerkeszd meg a fejét (haj, szem, száj, orr...), de a sapkát/fejfedőt kerüld el kérlek! Adj rá pólót vagy inget (ne kabátot, semmi plusz dolgot!), illetve egy nadrágot, a farmer az reális akár, plusz ha szeretnétek még övet is rakhattok rá. Cipőt is keress, de csak alap cipőt, csukát ami egy civilhez illik! Fegyvert, járművet, állatot és egyéb dolgokat ne rakj a karakteredre! (Majd feltöltök egy példát kép formájában lentebb!)

  Ha ezekkel megvagy, akkor nevezd el a karaktered! Mivel a játék az USA-ban fog játszódni, így úgy is írd a neved! (pl. Kevin White)
  [A karaktered alatt ott van, hogy Character Name, azt kell átírnod, de nem feltétlen kell amerikainak legyél, de majd lentebb ezt is meglátod.]

  Ha kész vagy, akkor a Load gomb MELLETT ott van a Save gomb. Kattints rá, majd küld el nekem ezt a KÓDOT! DE FONTOS, hogy a KÓD mellé a karakterrészleteidet is leírd, illetve az önéletrajzod (a karakteredét).

  A segítség kedvéért csináltam nektek egy példát:
  Szóval amit az üzenetednek kell tartalmaznia az így kell, hogy kinézzen:

  Üdv! Szeretnék jelentkezni a Zombis játékba!

  A kódom:
  [A hosszú kódod, amit a Save gombból nyertél ki]
  Ezzel a kóddal töltöm be a karaktered, példa kinézet itt 👉 KÉP

  Karakterem neve: Kevin White [Nyilván a Tiédet add meg!]

  Karakterem jellemzése:
  Nem: Férfi (Lehetsz nő is, a szerkesztőben van női póz is! De a vastagabb/izmosabb pózt tilos használni!)
  Életkorom: 28 (16-tól 60-ig!)
  Nemzetiség: Amerikai-Német (Lehetsz más nemzetiségű is)
  Magasság: 190cm (158cm-től 210cm-ig! Felső határt ne súroljuk!)
  Előnyösség: Gyorsan fut, Kitartó (max 2 válsztható!)
  Hátrányosság: Gyenge logika, Barátságtalanság (Min. 2!)
  Betegség/Allergia: Bal szemre vak vagyok, egy munkai baleset során alakult így. Nincs allergiám.
  Függőség: Kábítószer (Írhatod, hogy nem vagy függő.)
  Dohányzik-e? Igen. (Írhatod, hogy nem, vagy hogy ritkán.)
  Jogosítvány: Van [Csak akkor lehet, HA VAN Betegséged/Allergiád vagy Függőséged ! ! !]
  Az apokalipszis előtti foglalkozásom: Hegesztő
  A katona és rendőr nem választhatóak (bármi más igen)!

  Önéletrajzom: [Minél részletesebben írod, annál jobb!]
  Édesanyámat nem ismertem, így édesapám nevelt Berlinben. Nem voltam jó tanuló, de a sportokban jártas voltam. Sajnos rossz magaviseletem miatt kicsaptak többször is. 20 éves koromra apám után belőlem is hegesztő lett. A barátaim már korán rossz környékre sodortak, rászoktam a fűre, az extasyra és még sok másra is. Minden egyre rosszabbá vált. 22 éves koromban kábult hatás alatt mentem dolgozni, így történt a baleset és bal szememre megvakultam. Ezután nemsokkal elköltöztem az USA-ba, Washingtonba, szerencsére egy időre sikerült leszoknom a kábítószerekről. [Nem muszáj beleírnod a történetedbe, hogy az USA-ba utaztál, valamilyen módon a story odasodor majd.] 24 évesen feleségül vettem egy Sophia Lorenz nevű ír-mexikói származású nőt. 25 évesen értesültem róla, hogy apám meghalt egy autóbalesetben. Még ez év végén megszületett első gyermekem, Diego. Sajnos a kevés fizetés és az egyre rámnehezedő teher miatt visszaestem a függőségembe.
  27 évesen a feleségem elhagyott, a házamat szerencsére megtarthattam. [...és a végére a kötelező szöveg!] Ezek után tört ki a zombie apokalipszis, amit először [választható] a TV-ben láttam/ nem hittem el, mert a barátaim mesélték/ az ablakomból láttam/ az utcán tapasztaltam miután megölt valakit egy olyan izé.

  Választott lakóhely: [Egy számot kell majd ide írnod a térképről választható LAKÓHÁZAK közül!]

  ELŐSZÖR kérlek nekem írjatok PRIVÁTOT, hogy jelentkeznétek, illetve a példaként leírt jelentkezéseteket is megbeszéljük, hátha van benne hiba és utána pedig ide kiposztolhatjátok!

  Ha valakinek segítség kell, nyugodtan írjon! Akár a karakterszerkesztést megcsinálom, ha valakinek nem megy az az oldal. Mindent privátban először!

  Várom a jelentkezéseket! ☺ ✊


 • A térkép:
  TÉRKÉP

  Leírás a térképhez:
  LEÍRÁS A TÉRKÉPHEZ

 • Hungarian Moderator

  Nem tölti be a kódot a szerkesztőbe 😕


 • @kapuszaggató Ha nem tölti be a linket akkor ha tudod próbáld manuálisan! 😀

  Mármint csak pár dolgot kell beállítani:
  Pose -> Legelső pózt kell kiválaztani.
  Skin -> Legelső marad és bőrszínt állítasz rajta.
  Eye/Standard -> szem és szemszín
  Eyebrows, Hair, Nose, Mouth, Undershirt, Belt, Leggings és Leftfoot, Righfoot.
  ...és a legfontosabb a Background -> és a legelső sima fehér 😁

  Ennyi kell csak.


 • Sajnos a magyar nyelvű fórum már kihalt, így inkább felhagyok a témával. (Ha valakit mégis érdekel akkor hamarosan megtalálhatja majd az angol nyelvű fórumon.)

 • Hungarian Users

  @xkevin916x 60-an nézték meg,tehát nem kihalt hanem esetleg érdektelen azoknak,akik látták.

 • Community Manager

  Én inkább azt mondanám, hogy így elsőre nagyon bonyolult... 😞


 • A régi fórumon nem volt bonyolult. Kevesen vagyunk, akik pedig régen játszottak, nyomuk sincs sajnos.