OSM Világbajnokság 2019
-
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a világbajnokság, amelyben a legtöbb menedzserpontot gyűjtő menedzserek indulhatnak.
A rendezés feltételei még nem egészen világosak... és bár egészen biztos vagyok benne, hogy láttátok már, ezen a linken olvashattok részleteket vagy szavazhattok a lebonyolítás rendjéről.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/38596/osm-wc-2019-edition -
@scottibrahim Ami számomra nem világos.A dec.15.-éig befejezett liga beleszámít és ahol ez befejeződik azt a fiókot érdemes továbbvinni?..más..néhány Managernek már megjelent a milliárdos csapat mérföldkő.Mikorra várható ennek bevezetése mindenki számára,s amikor megjelenik akkor az abban a pillanatban futó ligára már érvényes-e vagy csak az utána indulókra.
-
Igen, a dec. 15-ig szerzett pont számít, de csak akkor, ha legalább 14 mérkőzést lejátszottál a ligában. A pontokat (ha jól láttam) fiókonként számolják, vagyis előfordulhat, hogy valaki az egyik alfiókjával jut ki.
-
-Only leagues with a minimum of 14 matches played on it will be taken into account
-Qualification period will be between 1st December and 31st May, but only leagues that finish from 14th December onwards will be taken into account
Én ezt úgy értelmezem, hogy december 1-el kell indítanom egy ligát ami minimum 8 csapatos és megvan a 14 meccsem (bár kisebb létszámú ligát nem ismerek) ami 15. én Írja jóvá a pontokat.???!!!!
Vagy indíthatok már most novemberben is csak dec 15.ére érjen véget???? -
@steeltarget
Helló, nem kell dec 1 jén indítani, lehet korábbi is, csak dec 15 legyen az utolsó forduló, vagy utána valamikor.
Persze az a jó ha minél közelebb van és minél több liga fér bele. -
Jól értem, ha indulni akarok, akkor annyi a dolgom, hogy gyülytsem a pontokat? vagy kell külön jelentkezni is?
-
Igen, a menedzserpontokat.
-
@king8012
semmi, egy fiókkal, minél több mp gyűjteni. -
Oksa.. már gyülytöm is a sokat.