Csökkenő menedzser pont !

 • Hungarian Users

  A kérdésem a következő: A befejezett bajnokság után a menedzser pontom majd 49000 volt,egy hete figyelem és naponta majd 100 ponttal csökken.Mai napon 47152 pontom van ami azért zavaró mert sikeres bajnokság esetén stabilizálni tudnám magam az első 1000 menedzser között.Szeretném tudni az eltűnt pontokkal mi lesz? Más menedzsereknél is ez a tendencia?.Mert ha bajnokságok között több mint 1500 menedzser pont eltűnik nem látom értelmét a játéknak főleg annak tudatában,hogy a pontok amik rangsorolnak.
  Üdvözlettel:Tibur111

 • Community Manager

  Teljesen normális dologról van szó, ami már nem számít újdonságnak. Átmásolom a régi fórumról az ezt megmagyarázó hozzászólást.

  "A helyezésedet a menedzseri ranglistán másként fogjuk megállapítani. A nemrég szerzett menedzserpontjaid teljes egészében számítanak majd, a régebben szerzett menedzserpontok viszont csak részben. Így a karriered során szerzett menedzserpontok nem számítanak egyformán a ranglistánál.

  Nézzünk egy példát: az utóbbi 180 napban szerzett pontjaid 100%-ban számítani fognak. Az ezután következő 520 napban (180-700. nap) szerzett pontok csökkenő százalékban számítanak bele az összesítésbe, egészen 1%-ig. Minden menedzserpont, amit 700 napnál régebben szereztél 1%-ban számít bele az eredményedbe."

 • Hungarian Users

  @scottibrahim Köszönöm a választ!


 • Több fiókról össze adódnak a pontok? :slight_smile:

 • Community Manager

  @Simó-Zoltán Nem, a főfiókot és az alfiókokat is külön kezeli a játék.